Mijn (kneuterige) kerstvakantie favorieten!

Geruststellend zeg ik tegen mezelf: het is nog best wel een tijdje vakantie! Het duurt nog een paar dagen voordat het nieuwe jaar in gaat (oei, dan klinkt de bruiloft in februari toch wel heel dichtbij!) en ik kan dus nog even flink relaxen.

Elk jaar heb ik tijdens de kerstvakantie een aantal (favoriete) dingen die steeds terugkomen. Ondanks dat de vakantie nog niet voorbij is, kan ik er alweer heel wat wegstrepen!

Veel eten met Kerst (tja, deze hoort er natuurlijk tussen!)

Luisteren naar de top 2000. Ik vind dit zo heerlijk! Dit jaar ga ik zelfs met Dorinde en Thomas naar het top 2000 café! We gaan er op oudejaarsochtend heen, waardoor we dus echt de goeie hits gaan horen. Zin in!

Tweedehands een puzzel kopen en deze dan maken. Ik heb er nu eentje van 1500 stukjes van Jan van Haasteren, ik zag hem bij een dorpsgenoot op marktplaats staan voor een mooi prijsje. Ik ben zeer verslaafd en neem me uiteraard zoals elk jaar voor om deze hobby ook buiten de kerstvakantie voort te zetten, haha.

Films kijken! De afgelopen blogs heb je dit vast al langs zien komen ;).

Rommelen/opruimen in huis! Echt heerlijk om daar weer tijd voor de hebben. Mijn kledingkast is vast ook nog wel even aan de beurt de komende week.

Bordspelletjes! Dat doen we eigenlijk normaal ook wel regelmatig, maar in de vakantie is het ook vaste prik. Luv it.

Naar een kringloopwinkel! Deze staat nog op de planning, gezellig samen met mijn schoonzus.

Uitslapen! Normaal sta ik altijd om 6 uur op, maar zo in de vakantie is het heerlijk om zonder wekker wakker te worden. Vanmorgen werd ik trouwens wakker door een schreeuwende Daan, hahaha. Hij had een intense droom, ik dus een intense wake up ;).

Naar de garage met mijn auto?! Niet echt een favoriet natuurlijk, maar op de één of andere manier heeft mijn auto altijd een winterdip. Nu loenst hij, hahaha. (M’n rechterkomplamp doet het niet meer). Een vrouw stapte vanmorgen helemaal van haar fiets om mij staande te houden om dit te vertellen, thanks!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    28 december 2019 / 8:43 am

    Knus gezellig warm huiselijk uithuiselijk eigenst saampjes gezamenlijk spelletjesspeelst—-
    Op z’n Laurakerstvakantiest! Inclusief schele auto, die mag ook meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge