Een maandelijks probleem

En dan bedoel ik in dit geval niet de voor de hand liggende week! Nee, ik heb vaak een probleem met mijn deodorant voorraad. Zo ook afgelopen donderdag:

Ik heb vandaag ouderavond op school en ik pak mijn tas in. Mijn dagelijkse spullen, toetsen om te kunnen laten zien, haarborstel, deo… O, die moet ik nog even opsuiten ook! Oei, mijn deo is nu wel echt op. Er zit nog net genoeg in voor ÊÊn oksel (ken je dat hatelijke gevoel?), maar meer zit er niet in. Ik heb op zich de afgelopen week wel geregistreerd dat de voorraad bijna op was, maar het actiepunt ‘deodorant kopen’ is er dan toch niet echt van gekomen. Hoe zal ik dit oplossen? Op zich ruik ik niet zo snel, maar om nou zonder deodorant bij oudergesprekken te verschijnen… 😉

Op dat moment bedenk ik dat ik beneden in de berging nog een flesje heb liggen. Natuurlijk, in mijn paardrijkrat! (Hier bewaar ik onder andere paardensnoepjes, mijn poetstas en nog wat spulletjes). Blij loop ik naar beneden en graai ik door de spullen. Ja, daar zit hij in!

Op het moment dat ik de deo wil pakken om hem op mijn andere oksel te spuiten, zie ik tot mijn schrik dat er een flinke naaktslak omheen gekruld zit. Ieh! Op zich heb ik niks tegen deze slijmerige vriendjes, maar om deze nou zo dicht tegen mijn huid te houden….

Ik staar 10 seconden besluiteloos naar de deo en probeer een manoeuvre te bedenken waardoor de naaktslak veilig kan blijven zitten en ik de deo toch kan gebruiken. Net wanneer ik het wil proberen, houdt iets me toch tegen. Ik spuit mijn luchtje wel op mijn oksel 😉

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Omarij
    14 december 2019 / 7:58 am

    Getsiedekkie, naaktslakdeodorant. Origineel geurtje: slijmeriglijfje genaamd?
    Gelukkig wisten de ouderavondouders daar niks van, grrrrr….

  2. 15 december 2019 / 8:51 am

    Aah als ik iets heel smerig vind, zijn het nasktslakken. Mijn oplossing zou dus waarschijnlijk ‘heel hard wegrennen’ zijn. Mijn moeder maakt mijn deo, dus ik heb altijd wel een voorraadje. Sinds ik natuurlijke deo gebruik heb ik sowieso heel weinig nodig. Fijn!
    Hermien – KouweKleren schrijft over.. Groene cadeaus #8: fair fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge