Een dagje Efteling met je zus…

De hele dag snoepen van chocolade pepernoten, mandarijnen, snoeptomaatjes, appelflappen, soep, brood… En dan het liefst door elkaar!

Exact hetzelfde programma leuk vinden. “Je maakt ons vooral erg blij met de attracties waarbij je gewoon veilig je tas mee kunt nemen.” (Quote van Dorinde).

De hele dag geluidsfragmentjes opnemen van alle heerlijke attracties.

Lachen om quotes van voorbijgangers: “Spiegeltje spiegeltje aan de wand, Joeri heeft een geestelijke achterstand.” Ook Joeri brulde het uit van het lachen en deed er vervolgens weer een schepje bovenop.

Kijken naar moeders die alles uit de kast trekken om hun kind in de wachtrij te vermaken. Vooral in de Carnaval Festival keken we hier onze ogen uit.

Van elke attractie raden / bespreken wat er veranderd is. Veel attracties zijn een klein beetje aangepast, vaak een positieve verbetering!

De hele dag hebben we trouw onze regenkleding meegezeuld, maar dit was verre van nodig! In de Vliegende Hollander was het misschien prettig geweest, maar we zijn zo goed als droog gebleven!

Flink hoogtevrees hebben in de Pagode.

In Symbolica lachen twee dames op leeftijd hard om zichzelf wanneer we met het complete karretje voor een spiegel staan. Onze beurt om hier weer hard om te lachen, hahaha.

Wachttijden van maximaal 15 minuten, primaa!

De hele dag genieten van de heerlijke sfeer met alle leuke muziekjes en decoraties. Natuurlijk was het ook heel gezellig om hier eens alleen met Dorinde heen te gaan!

Einde dag: “oh oeps, waar stonden we ook alweer geparkeerd?”

De dag gezellig afsluiten bij een sushi restaurant in Den Bosch!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    12 oktober 2019 / 7:41 am

    Salig genieten van de hobby die van top tot teen in gloed zet😁😃😚😎😋☺️😀: twee uitbundige pretparkfanaatjes samen naar de Efteling!
    Jullie kunnen er weer tegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge