Onnodige file

Het is zondagochtend en we hebben net lekker in het bos gewandeld. We besluiten om meteen door te rijden om op bankenjacht te gaan. Onze huidige bank hebben we al vier jaar en is stiekem veel te klein voor onze woning.

We rijden nog even snel langs huis om een flesje water op te halen. “Pak jij hem even?” vraag ik aan Thomas. Ik blijf op de bestuurdersstoel zitten zodat we daarna meteen weer door kunnen rijden. Thomas pakt de autosleutel waar ook de huissleutel aan zit en gaat naar binnen. Ik wacht geduldig, maar het duurt iets langer dan gedacht. Hmm, misschien had ik de auto iets nette.. hoo. Er komt een auto van voren aangereden en hij kan er duidelijk niet langs. Als ik hem even op het stoepje had gezet, was dit absoluut geen probleem geweest. Ik sein dat ik even niet weg kan (hoe sein je dat?!) en kijk weer naar de deur. Geen Thomas. Wel een andere auto die van achteren aan komt rijden. Top. En dan komt Thomas gelukkig. Heel overdreven pak ik de sleutel aan zodat het duidelijk was dat ik écht niet weg kon ;-).

De katten waren wel blij met de actie, die hadden nog geen eten gehad. Vandaar dat het even duurde. Ja, wist ik veel 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    25 september 2019 / 7:18 am

    Wat zul je je opgelaten en ongemakkelijk hebben gevoeld! Ze werden toch niet agressief hè, die voor en acher jouw auto wachtenden? Goed dat je niet in Amsterdam woont, want dan waren de rapen gaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge