Serieus?! HAHA

Meer dan een half jaar geleden heeft Thomas nieuwe schoenen gekocht: witte all-stars. Ook ik ben fan, ik heb al meerdere paren versleten! Het jammere is alleen dat ook onze katten fan zijn van deze schoenen. Dat wil zeggen: het is een erg leuk doelwit om de haarbal op te werpen. Het resultaat: een mega grote vlek op Thomas zijn nog niet zo oude witte schoenen.

Natuurlijk, ideaal is anders, maar op zich is het wel makkelijk schoon te maken met een doekje. Althans, als je dat vrijwel direct na de werp zou doen. Nu, meer dan een half jaar later, lukt het inderdaad niet zo goed om de vlek weg te boenen. Dan maar de wasmachine!

Thomas gaat het wel even regelen. Hij pakt een kussensloop, haalt de veters uit de schoenen, propt de wasmachine vol met handdoeken en vult vervolgens de kussensloop met beide schoenen. Allebei. Terwijl er maar op één een vlek zit. HAHA!

Het ritje wasmachine heeft de schoen prima overleefd, de vlek helaas ook nog wel een klein beetje. Nog maar een keer dan binnenkort ;-).

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    28 augustus 2019 / 7:23 am

    Yep, waarom niet! Tip: bij die volgende schoenwasbeurt op de bewuste vlek eerst wat antivlekkenspray of vloeistof spuiten/doen en daarna in het wasmachinesop laten meedraaien. Mijn Kipling-bevlekte handtas werd aldus prachtig schoon. Wordt die schoen geheid idem.

  2. Omarij
    28 augustus 2019 / 1:48 pm

    Had op HAHA serieus geantwoord via mijn mobieltje, maar of dat is gearriveerd? Dus nu serieus HAHA op de iPad: vlekweg in de wasmachine, schone helderwitte Allstars als resultaat, op nog die vage vlek na. Bleekmiddel eroverheen? (toch maar niet) Heb zelf viesgrijze sandalen ooit in de wasmachine geknikkerd met schoongrijs resultaat. Ook een smerige tas liet zich schoondraaien, leve de wasmachine. En leve Thomas’ Allstars! Succes hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge