Wintertijd

Met mijn horloges heb ik altijd fases. Ik heb een Fitbit die me keurig mijn stappen vertelt -de ene dag wat indrukwekkender dan de andere dag- en ik heb een normaal analoog horloge.

Een nadeel van de Fitbit is dat je hem af en toe moet opladen, waardoor je tijdelijk even zonder zit. Meestal eindigt mijn Fitbit fase dan weer abrupt.

Zo ook ruim een week geleden. Ik doe mijn andere horloge om en besluit dan om met Thomas naar de supermarkt te lopen. Na een kwartiertje besluit Thomas om toch weer om te keren omdat ie wat last heeft van z’n been door het sporten, dus ik loop in m’n eentje verder. M’n telefoon heb ik niet bij me, dus ik kan niet naar mijn luisterboek luisteren. Nou ja, de vogeltjes doen ook hun best gelukkig!

Het is best een stuk lopen en ik heb geen idee hoe lang ik erover doe. Bij de supermarkt haal ik mijn boodschappen en ga ik ervan uit dat het bijna lunchtijd is. 

Op de terugweg groet een mevrouw me met “goedemiddag!” Ha, dan is het dus in ieder geval na 12.00. Wanneer ik bijna thuis ben, merk ik dat ik het heerlijk vind om niet te weten hoe laat het is en om gewoon even met niets anders bezig te zijn dan wandelen. 

Thuis aangekomen zie ik dat het inmiddels 12:35 is. Lekker, ik ben ruim een uur weggeweest. Ik loop door naar de wc, want die ben ik onderweg niet tegengekomen.

Bij het handen wassen kijk ik op mijn horloge en.. – haha, ik had gewoon een horloge om! – zie ik dat het net half 12 geweest is.

Het wordt de hoogste tijd voor de analoge horloge fase, de arme stakker stond zelfs nog op wintertijd!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    15 april 2020 / 7:49 am

    Wacht even wacht even dus je had ehhh al die tijd lopend naar en van de supermarkt kunnen zien hoe laat het was met dien verstande dat het wintertijdlaat was terwijl het zomertijdlaat was, zoiets? Complexingewikkeld!
    Maar de zon schijnt weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge