Wc-bril?!

Sinds afgelopen weekend ligt er een zonnebril in de badkamer. Niet omdat ik dat per se wilde hoor, maar het is een beetje zo gelopen.

Ik was mijn beste Ray al een tijdje kwijt. Geeft verder niks: ik heb nog een prima reserve-exemplaar en met de huidige weersomstandigheden heb je hem ook niet dagelijks meer nodig. Toch hield het me op de achtergrond wel bezig dat ik mijn trouwe zonnebril al een tijdje niet meer gezien had.

Afgelopen zaterdag besloot ik spontaan (ok, het stond al een week of drie op mijn to do lijst) om mijn werkkamer even op te ruimen. Decoratiespulletjes weer een beetje anders en alle toetsen weer netjes in de kast. Op een gegeven moment keek ik met een schuine blik naar een mandje. Wat zou daar in zitten?

Ik kieperde hem om en vond daar een paar (‘nog op de juiste plek te leggen’) spulletjes, waaronder mijn zonnebril! Hij was wat stoffig en plakkerig (oeps, dat kwam denk ik door de losse smintjes die nog in mijn tas hadden gezeten) en vandaar dat ik hem meenam naar de badkamer. Onder de kraan en even uit laten lekken.

De volgende ochtend, zondag, was hij zwaar uitgelekt en zette ik hem dankbaar op mijn hoofd tijdens het plassen. Het was nog erg vroeg en die wijntjes van gisteravond zorgden ervoor dat ik het felle badkamerlicht het liefst nog even wilde vermijden.

Mijn advies is dan ook: betrek voortaan standaard een zonnebril bij uw badkamerinboedel. Handig voor zon- (haha) en feestdagen!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    6 oktober 2020 / 7:12 am

    Je hebt toch wel een selfie gemaakt van jou jezelf bezonnebrild op de wc hè?

  2. Gerdiemar
    6 oktober 2020 / 7:16 am

    Bril op bril = bril kwadraat😎🤩

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge