Wat de blog mij al heeft opgeleverd!

Het hebben van een blog heeft me al veel dingen gebracht, terwijl ik eigenlijk nog maar net begonnen ben. Laura was me al ruim anderhalf jaar voor.

Allereerst heb ik er natuurlijk een nieuwe hobby bij! Het ‘runnen van een blog’ neemt zeker wel wat tijd in beslag, maar dat is absoluut (ha, mijn allergiewoord!) geen straf. Bovendien kun je die extra tijd prima in je normale ritme proppen. Zo deed ik in de trein eerst niet veel meer dan voor me uit staren, nu houd ik m’n oren gespitst, op zoek naar leuke anekdotes en inspiratie!

Daarnaast heeft de blog me ook al wat tastbare dingen opgeleverd, hoewel dat in eerste instantie helemaal niet mijn bedoeling was. Zo schreef ik over ons nieuwe ‘tuinproject’ en dat ik wel graag andere tuinstoelen wilde hebben. Niet veel later kreeg ik een appje van de moeder van m’n vriend dat ze wel twee tuinstoelen voor ons had! Of zo schreef Laura over het feit dat ik mijn lenzenbakje niet kon herkennen en had omgewisseld met die van mijn vriend, zo kocht mijn lieve oma spontaan een nieuw vrolijk en herkenbaar bakje voor me. Heel erg lief en onverwachts allebei, dat maakt het juist zo leuk!

Verder probeer ik door mijn weekoverzichten net iets gevarieerder te eten dan daarvoor. De afgelopen maanden heb ik al drie soorten hartige taart gemaakt, dat had ik anders echt niet gedaan hoor! Ook zoek ik nieuwe projecten die ik weer vast kan leggen. Dankzij de blog hebben we nu bijvoorbeeld een opgeruimde voorraadkast, ha! Oh en natuurlijk had ik die anders ook heus wel opgeruimd. Over een jaar ofzo.

Tot slot zorgt de blog ook voor meer wc-papier kosten, omdat ik mezelf heb uitgedaagd om meer te drinken. En ik moet m’n geheugen wat vaker leegmaken, omdat ik nu overal foto’s van maak. Nou, dat heb ik er maar wat graag voor over!

Het zijn kleine dingen allemaal, maar zo leuk om daar af en toe bij stil te staan. Heb jij de afgelopen maand bepaalde keuzes gemaakt die je uiteindelijk wat hebben opgeleverd?

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  27 april 2017 / 8:45 am

  Top, die rode tuinstoel, jullie dakterras is vol kleur opgeleukt! De fans van je blog laten zich door jou en je zus inspireren, het zijn blijmakertjes en meedenkertjes.
  Zelf ben ik de laatste maand veel en veel meer water gaan drinken, maar behalve om de haverklap naar de wc rennen, merk ik geen enkel ander resultaat😖.
  Sinds jullie bloggend door de dagen gaan, is mijn eigen dagbegin gewijzigd. In bed zittend, dikke kussens in mijn rug, lees ik —dus voor ik opsta— jullie wederwaardigheden. Nu, wat is er mooier dan zó’n begin van een nieuwe dag!

 2. 27 april 2017 / 2:12 pm

  Wat leuk om te lezen wat deze blog je nu al heeft gebracht! Ideaal als andere mensen je blog lezen en daardoor met een oplossing komen 🙂 En dat van de volle geheugenkaarten herken ik. Sins ik blog, moet echt alles op de foto 😉 Verder vind ik het ook leuk om mezelf via mijn blog uit te dagen. Als ik op mijn blog zet dat ik iets ga doen, dan is het meteen een goede stok achter de deur.

 3. Dorinde
  27 april 2017 / 6:43 pm

  Haha ja, heb je een gouden tip voor die geheugenkaarten? :). Die stok achter de deur herken ik ook inderdaad, leuk dat jij dat ook hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge