De wat aten we deze week-serie is een uitstekende rubriek voor Max Geheugentrainer. Probeer het maar eens, dat onthouden van je maaltijden is nog best een opgave. Makkelijk op te lossen door alles netjes op te schrijven natuurlijk, maar ja, een mens vergeet wel eens wat :).
Voordat ik deze blogs schreef was ik in de veronderstelling dat we best wel vaak aardappelen, groente en vlees (de heilige drie-eenheid) aten, maar dat valt eigenlijk best wel mee! Deze week ook maar één keertje.
Maandag – Truffelrisotto
Dinsdag – Gepofte aubergine met bulgur en Griekse Yoghurt
Woensdag – Gekookte aardappelen met witlof en tartaar
Donderdag – Pasta bij de Julia’s, want we gingen naar De wereld draait door!
Vrijdag – Boeuf Bourguignon bij mijn ouders
Zaterdag – Hartige taart met broccoli, paprika, cherry tomaat, hamblokjes, geitenkaas en walnoot
Zondag – Goulash met sperziebonen en Spätzel bij de ouders van m’n vriend
Weet jij nog wat je de afgelopen zeven dagen hebt gegeten?
Jouw wekelijks eetpatroon ziet er steeds doorwrocht uit en die gepofte aubergine met bulgur en yoghurt op de foto ziet eruit om in te bijten…
Zou niet weten wat ikzelf de afgelopen week heb gegeten, wat dat betreft ben ik een slap aftreksel van Karel Appel: ik rotzooi maar wat an en mijn Lief rotzooit genoeglijk met mij mee🤗.