Wat aten we deze week? #17

Het begint me nu wel op te vallen dat we maar weinig gekookte aardappels eten! Voorheen was dat zeker twee keer in de week, maar op de een of andere manier komt het er nu niet van. En dat terwijl we wel een mega zak aardappels hebben liggen. Komende week nog maar een poging dan!

Maandag – Ovenaardappeltjes, een mexicano en salade. Bij mijn opleiding. Lekker vet, zoals altijd. Ben blij dat dit jaar bijna klaar is, die maaltijden op m’n studie komen mijn neus al aardig uit! Ze hebben er helaas geen magnetron of koelkast, dus het is lastig om eigen eten mee te nemen.

Dinsdag – Boekweit noodles (hadden ze bij Lidl!), zalm, sojasaus, champignons, sperziebonen en sesamzaadjes. De noodles smaakten eigenlijk gewoon zoals normale noodles, dus ik vond het niet per se een toevoeging. Wel schijnen ze ietsje gezonder te zijn, als ik de verpakking moet geloven.

Woensdag – Spaghhetti bolognèse

Donderdag – Couscous met een krokante kipschnitzel in stukjes, mozzarella, komkommer, sla melange, avocado, cherrytomaatjes, stukjes perzik en honing monsterd saus. Heerlijk! De dag erna had ik hem als lunch, zooo veel lekkerder dan brood!

Vrijdag – Hartige taart met cherry tomaatjes, feta, courgette, paprika en walnoot.

Zaterdag – Tapas! Brood met tapenades, nacho’s, dadels met bacon, mosselen, kaas-spinazie kroketjes, roomkaas – peper kroketjes, bitterballen en Spaanse kaas. Niet de meest gezonde dag van de week, maar o zo lekker.

Zondag – Zalm met een notenkorstje op een bedje van.. Haha, ik moet soms zo lachen om de omschrijvingen bij een restaurant. We aten zalm uit de oven, ingesmeerd met wat mosterd en stukjes noot. Daarbij wat paprika, broccoli en mie. En een broccolisoepje vooraf.

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    19 juni 2017 / 8:02 am

    Een rijke eetweek had je, stukken ‘versierder’ dan die van mij, hoewel ik op de donderdagen altijd mijn best iets feestelijks te brouwen vanwege onze vaste bezoeker die dag.
    Jouw donderdagse maaltijd leest als zéér lekker…
    Trouwens, ook de andere dagen lijken lang niet eetgek, op misschien het etentje van je opleiding na. Vandaag weer het opleidingsvoedsel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge