“Dit vind je misschien ook leuk”

Vorige week heb ik door Laura iets ontdekt. Het is een YouTube kanaal met, nou ja, zeer bijzondere video’s. Ze laten zien hoe ze een studentenkamer schoonmaken na een wild feest. Hoe ze een zolder vól met duivenpoep weer netjes maken. En ook laten ze in filmpjes zien hoe een slaapkamer eruitziet nadat iemand is ehh, gaan hemelen. En hoe dat weer schoongemaakt wordt. Heel luguber, maar ook heel interessant. Ze vertellen alles heel respectvol en het laat je nadenken over zaken waar je nog nooit over hebt nagedacht. Grappig dat juist Laura me over dit YouTube kanaal heeft verteld, terwijl die het normaal al benauwd krijgt van een verhaal over een snee in je nagel door een kaasschaaf. Ofzoiets ;-). 

Wanneer je eenmaal zo’n filmpje gekeken hebt, achtervolgen de video’s je in je YouTube overzicht. Naast de “recept voor spaghetti arrabiata” en “kerststallen shoppen bij de action” video’s krijg ik nu dus ook deze bijzondere video’s voorgesteld. Niet ideaal tijdens het ontbijt, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    18 oktober 2019 / 7:34 am

    Is het niet ietwat onrustig om tijdens het ontbijt een lawine van YouTube over je heen te laten denderen? Zelf beperk ik me al ontbijtend tot jullie neverdull. De yoghurt met cruesli glijdt er dan genoeglijk in. Om en om met één vinger een antwoordje intikken en dan weer een ontbijthap nemen.
    Ik dwaal af: schoonmaak via YouTube, ehh, gewoon aanklikken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge