Vriendinnenweekend jaar 2 (deel 1)

Zoals ik donderdag al in mijn blog beschreef, hadden wij afgelopen weekend een heel leuk vriendinnenweekend met z’n zessen! Ik neem je mee in het weekend, inclusief voorbereidingen!

April 2018

“Laura en *naam vriendin*, jullie zijn de volgende keer aan de beurt om het weekend te organiseren!” We kijken elkaar aan: top, dit gaat wel lukken 😉

13 januari 2019

Onze organisatie is in volle gang. We hebben over en weer al tientallen huisjes gezocht waarbij we vooral naar locatie en budget hebben gekeken. We twijfelen tussen Friesland en de Veluwe en uiteindelijk besluiten we ons te richten op omgeving Zwolle.

14 januari 2019

“Ik heb een aanvraag gedaan! Als we bevestiging hebben, kunnen we alles boeken!” Een huisje in Nunspeet is het geworden, super  leuk! We brainstormen over de invulling van het weekend en er komen al veel leuke dingen naar voren.

10 maart 2019

“Hoi, ik ga hier om 10:15 weg, dan ben ik om 11:00 op de parkeerplaats!” We installeren ons in een heel leuk eettentje en bestellen thee en taart. We klappen de laptop en een notitieblok open en gaan aan het werk. Op deze dag bestellen we onder andere drie wegwerpcamera’s, fotocakejes van de Hema, reserveren we heuze Veluwescooters en kiezen we een restaurant uit om op zaterdag te eten. Ook maken we een takenverdeling om onze creatieve ideeën de komende twee weken verder uit te werken.

16 maart 2019

Daan en ik zijn in Hilversum op jacht naar mooie tasjes voor een creatief idee op de eerste avond. Uiteindelijk vinden we in de feestwinkel wat we zoeken, yes!

17 maart 2019

Naast creatieve bingokaarten, heeft mijn vriendin een uitnodiging en een hele leuke rebus gemaakt om in de groepsapp rond te sturen:

18 maart 2019

“Beste Laura, er is helaas iets misgegaan met de reservering. U heeft de Veluwescooters bij mijn collega geboekt. Helaas is het niet mogelijk om met z’n zessen op drie scooters te rijden, zoals eerder wel aangegeven. Mocht u nog voor zes personen willen reserveren, dan horen wij graag van u.”

Appje naar vriendin: “oh neee, onze zondagactiviteit kan niet doorgaan. Zes scooters wordt echt te duur.”

18 maart 2019 tot de ochtend van vertrek

Vet druk met het vinden van nieuwe activiteiten. Uiteindelijk besluiten we om het freestyle op te lossen 😉

22 maart 2019

07:30 in de supermarkt. Alle ingrediënten voor vanavond inslaan!

09:00 in de groepsapp: “hebben jullie allemaal zo weinig mogelijk mee? Ik heb echt super veel boodschappentassen, omg.”

15:00: Dorinde: “joehoe, ik rij nu weg bij mijn werk! Ik haal dan eerst *vriendin* op en daarna kom ik naar jou Laura!”

 

Laat het weekend maar beginnen!! Wordt vervolgd 🙂 

 

Benieuwd naar ons weekendje van vorig jaar? Ik heb toen uitgebreid geblogd over onze belevenissen in de Biesbosch!

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    30 maart 2019 / 8:12 am

    De LauraLauracreativiteit is goeiegrutjes geweldig! Jullie bieden alle bloglezers uitgaansideeën te over. Ben vervolgbenieuwd, hoe is de freestyle-oplossing geworden bv…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge