Vriendinnenweekend (deel 3)

Zondag 8 april

Na weer lekker uitgeslapen te hebben, zitten we om half 10 aan het ontbijt. Het is alweer de laatste dag van ons vriendinnenweekend!

Tijdens het eten hebben we de deur open (want: heerlijk weer!) en bespreken we de laatste plannen voor vandaag. Zo krijgen we van de organisatoren te horen dat we pas om 14:00 een afspraak hebben, waar we om 13:30 moeten zijn. Chill, want we hoeven officieel ook pas om 16:00 het huisje uit!

Bij het huisje hebben we een paar kano’s liggen en twee vriendinnen gaan het water op. Samen met de anderen zit ik te relaxen (oké en een beetje te werken) in de tuin.

Ondanks dat we dus echt zeeën van tijd hebben, komt het er tussen 12:45 en 13:15 op neer dat we allemaal aan het haasten zijn om de spullen op tijd het huis uit en in de auto te krijgen. Knap of niet? 😉

Terwijl ik mijn auto start, schrik ik een beetje van mijn voorruit. Heb ik nou allemaal sterretjes in mijn glas of is mijn auto gebruikt als wc? Gelukkig blijkt dit ‘slechts’ saharazand te zijn!

De laatste excursie blijkt een boottochtje over de Biesbosch te zijn. Het is zeer mooi weer vandaag, dus een betere timing kon echt niet! We varen over het water en stappen af en toe uit voor een wandeling in de natuur.

Opnieuw moet ik lachen om één van de organisatoren, die ons verteld had om stevige wandelschoenen mee te nemen. Zelf loopt ze op witte gympies, die best wel een beetje smerig worden. Ook Dorinde heeft witte schoenen aan. Een man ziet het en wijst lachend naar haar schoenen: “ik zie dat je hard je best doet om je schoenen wit te houden. Het lukt je aardig, maar het gaat toch niet helemaal lukken hoor…” Waar hij een 1-0 hoopt te scoren, maakt het woord ‘verrassingsweekend’ alles weer goed.

Na deze rondvaart sluiten we het weekendje af met een ijsje. Voordat we weer in de twee auto’s stappen, krijgen we allemaal nog een feestzakje mee. (Van die zakjes die je ook op kinderfeestjes kreeg, weet je wel).

Die avond hebben we allemaal heimwee en sturen we alle foto’s naar elkaar door.

Het was een heeeeerlijk weekend!

 

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    3 mei 2018 / 7:13 am

    Dikke pluim voor de originele organisatoren! En dikke pluim voor een fijne hechte vriendinnengroep! Op naar een volgend evenement…👍🌺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge