Vooruitzichten :)

In een jaar kun je veel verschillende leuke activiteiten doen. Sowieso heb je de feestdagen die jaarlijks terugkomen. De meesten houden wel van die gezelligheid rondom kerst, al ken ik ook personen die daar helemaal niets mee hebben. Daarnaast ga je waarschijnlijk wel een keertje op vakantie, of ben je bijvoorbeeld veel op het strand te vinden in de zomer. Ik vind het heel belangrijk om leuke dingen te plannen met vrienden, mijn vriend en familie. En dat hoeven helemaal geen grote dingen te zijn, een ochtendje wandelen in het bos kan al een voorbeeld van zo’n leuk moment zijn.

Vorig jaar zat ik er tijdens mijn studie wel eens doorheen (vaak maar voor een avondje, maar toch!). Het werkte voor mij dan heel goed om vooruit te kijken. Welke leuke dingen staan er op de planning? Soms kun je al maanden naar iets uitkijken, dat had ik toen we naar het concert van Coldplay zouden gaan. Tijdens de kerst verraste mijn vriend me met kaartjes, in juni gingen we. Die voorpret was ook top!

Zelf denk ik zo nu en dan aan de leuke dingen die op de planning staan en dan probeer ik er altijd drie te verzinnen die ik zo op kan noemen. Als je echt heel lang na moet denken, is het misschien een goed idee om nog wat te gaan plannen haha! Voorbeelden van leuke vooruitzichten zijn bijvoorbeeld: een vakantie, een concert, een cabaretiervoorstelling, een extra vrije dag, een weekendje weg, een vakantie, tante worden (dit jaar voor het eerst!), een dagje strand, etc. Die vooruitzichten ‘mogen’ op lange termijn zijn, maar leuker is het natuurlijk als je er voor de komende maand al drie kunt opnoemen.

Voor mij zijn dit drie leuke vooruitzichten die op redelijk korte termijn zijn:

Een afstudeerfeestje, want het halen van een diploma moet gevierd worden!

Een familieweekend, ter ere van een 60e verjaardag.

Een bruiloft van een vriend van mijn vriend. Een maand later hebben we er zelfs nog één!

 

Probeer voor jezelf eens na te gaan of je drie leuke vooruitzichten kunt bedenken. Het hoeven  absoluut geen grote dingen te zijn!

Volg:

2 Reacties

 1. gerdiemar
  16 mei 2017 / 8:08 am

  Lieve zonneschijnbrengster in beschaduwde dagen, lieve count-your-blessings kleinkind, wat zijn mijn drie leuke vooruitzichten op de korte termijn?
  Nog een paar dagen onze groots in bloei staande gouden regen bewonderen, wat ik nu elke dag vol aanbidding doe. Dat is 1.
  2 Na snoeihard buffelen het Drentse landschap mogen ‘ inademen”.
  3 Genieten van drie blogs, twee van L en D en eentje van een andere L die een cruise maakt en daarvan via Pindat verslag doet.

 2. gerdiemar
  16 mei 2017 / 8:16 am

  t.a.v Laura: kan je pinda-olievlekblog niet beantwoorden, krijg namelijk het bericht: het lijkt erop dat deze pagina niet bestaat, zodra ik op de link klik.
  Dus hier dan even een reactie:
  Je deed aan selffulfilling prophecy: kom nou olievlek, bevlek mijn dekbed, kom, dan heb ik mijn blog! En dat werkte ook nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge