“Voortaan ga ik…”

Ik hou van nieuwe gewoontes en vind het altijd leuk om daar dan meteen “extreme uitspraken” over te doen. Herken je dit? Ik kan overigens erg goed omgaan met ‘teleurstellingen’ hoor, ik slaap er echt niet minder om hihi. Ik noem er een aantal! 

“Ik ga voortaan echt elke dag mijn tanden stoken”. Haha ehh nee. Wel vaak als ik net bij de tandarts geweest ben óf wanneer ik weer moet. Heeft iemand de ultieme tip om dit toch structureel te doen? Ik hoor het graag!

“Elke dag voor het slapen gaan een stukje lezen.” Dit hou ik nu al drie dagen vol. Ik ben optimistisch voor de toekomst.

“Ik laat mijn telefoon voortaan beneden als ik ga slapen.” Ook dit lukt ‘al’ drie dagen (en alleen daarom lukt het lezen waarschijnlijk, haha). Neem jij je telefoon standaard mee naar je slaapkamer?

“Ik ga elke avond mijn kleding klaarleggen op doordeweekse dagen.” Nee. Wel vaak in gedachten, maar het ligt eigenlijk nooit klaar. 

“Minimaal twee keer per week wil op de fiets naar mijn werk.” Dit gaat goed! Ik ben wel een mooi-weer-fietser. Tot windkracht 6 wil ik trotseren, maar regen liever niet.

“Elke nacht in slaap vallen met regengeluiden.” Voor mijn verjaardag heb ik een wake-up light gekregen. Elke ochtend word ik gewekt met vogelgeluiden  (HEERLIJK!!), de regen zet ik maar af en toe aan.

“Ik ga elke week in bad.” Hoe blij ik ook ben met mijn bath Bucket, elke week is soms net te veel werk. Eens in de twee weken is realistischer. Het is bijna kerstvakantie, wie weet ga ik dan wat vaker. 

“Elke week wil ik een nieuw liedje op de piano leren.” Had ik deze maar ingezet voor het sinterklaasliedje van laatst. Nee, ook dit lukt niet, maar ik speel wel regelmatig!

Ik ben benieuwd hoe het er over een aantal weken voor staat ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  9 december 2020 / 8:07 am

  Je hebt wel erreg veel voortaans!
  De ruimtetjes tussen kiezen en tanden ‘bestoken’ gaat lukken als je elke dag iets fouts draderigs eet. Klein stukje draadjesvlees of zo. Ook brokje kipvlees wil wel helpen. Blijft hangen, moet weg, hup, stoken maar.
  En dat telefoontje kun je gerust mee naar brd nemen, mits je het elke nacht uitzet en elke ochtend weer aan. 😆
  Lees ze! Piano en badder ze! Elke dag nieuwe kansen, is het niet prachtig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge