Vol verwachting

Een tijd geleden heb ik bij een sportzaak kniebeschermers gekocht voor tijdens het skeeleren. “Vandaag besteld, over 5 dagen in huis.” Prima, normaal gaat het sneller, maar in deze Corona tijd kan de levering wel eens wat vertragen.

Na geduldig te hebben gewacht – slechts één keer heb ik de klantenservice gevraagd of het allemaal wel

goed ging, kwam het pakketje inderdaad na ruim drie weken aan. M’n “skeeler” fase was alweer bijna overgewaaid, haha. 

Ik vond het allemaal niet zo erg, maar was tóch blij met de tegoedbon van €25 (!) om het goed te maken. Kennelijk kreeg iedereen met enorme vertraging deze bon. Prima hoor, doe mij dat volgende keer maar nog eens!

Dat had ik niet zo hard moeten roepen. Met de bon bestelde ik wat nieuwe items. Er stond bij: voor 13.00 besteld, vanavond in huis! Ik vond het ambitieus, zeker na de vorige keer. 

Na drie dagen kwam inderdaad mijn pakketje, haha! Stukken sneller en ik ben erg blij met de items. Toch moeten ze misschien hun levertijd op de website iets aanpassen, hihi.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    6 juli 2020 / 7:53 am

    Je kreeg toch zeker wel opnieuw een tegoedbon toen ook je eerste tegoedbonbestelling te laat arriveerde? Ik zie een perpetuum mobilé van tegoedbonnen voor me… Je kunt de hele sportzaak leegkopen zolang men te laat levert, ha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge