Vliegverkeer(d)

Mijn neefje is laatst acht geworden en heeft als cadeautje een kleine helikopter drone gekregen. Trots laat hij aan mij en aan z’n andere tante (mijn schoonzus) zijn cadeau op zijn kamer zien. Ook zijn broertje van vier is gezellig van de partij.

Hij laat ons het besturingssysteem zien en zegt heel schattig dat wij het zo ook wel mogen proberen. “Doe het maar even voor!” Behendig pakt hij de controller in zijn handen en hij laat de helikopter opstijgen. “Kijk, zo gaat hij omhoog!” Ik ben onder de indruk hoe snel en soepel het apparaatje opstijgt. “En zo gaat ie naar vo…” Op dat moment slaak ik lichtelijk angstig een kreetje: de drone vliegt recht op mij af, komt in mijn haar terecht en blijft daar vrolijk hangen. We hebben daarna met z’n vieren echt keihard gelachen. Uiteraard heb ik stiekem geprobeerd om mijn neefje terug te pakken, maar het is nog een hele klus om op een hoofd te landen! Alle lof voor hem dus 😉 Met m’n haar gaat het gelukkig goed. Alles nog intact, inclusief grijze haren. Spontaan verdubbeld door deze actie ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    23 mei 2019 / 7:28 am

    Wat een schitterend dromedoelwit, inderdaad heel knap om dat doel te raken! (au!) Toch maar niet opnieuw die indeharenvliegerij….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge