Vergaande puzzelliefde, enthousiaste leerlingen en een ranzige cliffhanger – 10 mini-anekdotes

1 – Ik kwam vanmorgen beneden en ik zag meteen de error. Mijn puzzelboekje lag op tafel, flink verschoven. De blaadjes opkrullend van het vocht. Ik heb mijn deodorant gepakt en ben flink tekeer gegaan in mijn boekje. #Katten #pssjj #zucht #beteropruimen #jakkie (Laura)

2 – In de categorie ‘nooit eerder gezien’: ik zag zojuist een zwarte auto met zijspiegels van panterprint, haha! Weer eens wat anders dan wimpers op de koplampen 😉 (Laura)

3 – Heerlijk om met leerlingen zulke leuke gesprekken te voeren! Een leerling ging bijna uit haar dak toen ze hoorde dat ik ook op de top2000 had gestemd, cute! #teacherlife #top2000 (Laura)

4 – Twee (flink bejaarde) mensen rijden in de auto voor me en slaan af bij de afslag van de snelweg. Ze rijden ongeveer 30 en de passagier houdt het ‘dakhengsel’ stevig vast voor de heftige bocht. Ergens vind ik het cute, maar ik moest wel flink remmen.. (Laura)

5 – Nadat ik al m’n mentorleerlingen apart een berichtje heb gestuurd dat ze morgen iets paars aan moeten trekken, vraag ik me af wat ik zelf eigenlijk voor paarse kleding heb. #nieteenseenpaarsmondkapje #paarsevrijdag (Dorinde)

6 – Vandaag op de fiets is er best wel iets ranzigs gebeurd. Maandag meer info in de blog 😉 #cliffhanger (Dorinde)

7 – Ik laat m’n telefoon ‘s nachts beneden zodat ik in bed niet nog heel lang op m’n telefoon zit. Vervolgens blijf ik een kwartier in het donker op de bank zitten om alsnog die tijd op m’n telefoon te kijken. #thomashadhetlichtaluitgedaan (Dorinde)

8 – Als ik morgen nou eens héél boos word, dan wordt mijn gezicht misschien een beetje paars. #paarsevrijdag #geenpaarsekleding (Dorinde)

9 – Ik geloof niet dat ik de ijstijd zou overleven. #dekentje #sloffen #badjas #overgewoneklerenheen #heeerlijk (Dorinde)

10 – Onze meubels zijn altijd een week van slag na het neerzetten van de kerstboom. Ze hebben allemaal net een ander plekje gekregen om ruimte te maken voor de grote jongen. #herkenbaar? 😉 (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    11 december 2020 / 8:30 am

    Paarse vrijdag vandaag? En katten met deo bespuiten of bespuiten katten het puzzelboek?
    Ben je wel heeeel erg bejaard hoor, 30 in de bocht en vastklamp aan hengsel, zouden die ook tot diepnachtelijk op hun mobieltje koekeloeren, gehuld in deken en pluizige sloffen?
    Hoe ook, paars ze, kerstboom ze, cliffhang ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge