Vandaag is een mooie dag

Ik typ dit nu de avond ervoor en ik weet natuurlijk stiekem al dat ik mijn wekker heus nog wel een paar keer zal snoozen. De dagen waarbij ik uit bed spring zijn schaars: wanneer we op vakantie gaan, een Eftelingdag en wie weet volgend jaar wel op onze trouwdag!

Vandaag is het 14 februari, Valentijnsdag. Als docent op een middelbare school altijd grappig om mee te maken. Al wekenlang hangen er valentijnsposters door de school. Morgen lopen leerlingen vast ongemakkelijk met hun rozen te zeulen en worden er schattige briefjes aan elkaar gegeven. (Tja, of appjes). De dag dat Google rood kleurt, de enorme lading aan nieuwe valentijnsfilms op Netflix en de restaurantjes die vol zitten met kleffe stelletjes, hihi.

Vandaag is ook de dag dat mijn voorjaarsvakantie begint, jippie! Laat die wekker maar komen, vanavond eten wij gezellig en romantisch samen en luiden we (mijn, sorry schat) vakantie in.

Valentijn ze!

Volg:

2 Reacties

 1. 14 februari 2019 / 7:49 am

  Wat een heerlijk artikel! En ik kan me voorstellen dat Valentijnsdag al helemaal leuk is als je die dag lesgeeft aan allemaal verliefde en zenuwachtige leerlingen 😉 Geniet alvast van je Valentijnsdag én van het begin van je vakantie!
  Romy schrijft over.. 5 fijne tips om vandaag EXTRA lief voor jezelf te zijn

 2. Gerdiemar
  14 februari 2019 / 8:17 am

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  FIJNE VAKANTIE❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge