Ui walm, vis meur (al die geuren ook) en prinsessenjurken – mini anekdotes

1 – Ik neem alles terug. De deur staat vandaag wagenwijd open en de kat ging tóch door het kattenluikje ernaast. #trots

2 – Voor de diploma-uitreiking moeten de leerlingen door de hele school lopen, waar dan op elke verdieping een act is. Wij doen namens wiskunde een fruitgokmachine na (compleet met mandjes gevuld met prei, paprika, een wiskundeboek en een limoen). Onze outfits? Prinsessenjurken.

3 – Rauwe ui, vinden mensen dat nou écht lekker? Wordt het gerecht echt lekkerder dan zonder rauwe ui? Ik probeer ze er altijd uit te vissen, maar er zit er toch altijd eentje verstopt. #heleavondui

4 – Daadwerkelijk je koffer inpakken duurt altijd zó veel minder lang dan de periode waarop je jezelf ertoe moet zetten om die koffer in te pakken. #begingewoon #geenzin (Dorinde)

5 – De plastic bak is méga fijn om alles te scheiden! Het feit dat er een kabeljauwverpakking inzit en die bak pas over een paar weken geleegd wordt iets minder. #meur #tochmaareveneruitgevist #leerpuntje #wenoemengeennamen

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    9 juli 2021 / 6:57 am

    In gedachten jullie vijf mini-anekdotes van beelden voorzien = big big smile.
    Rauwe ui, wiskundeboek dat fruit(ig) is temidden van prinsessenjurken, meurende kabeljauw in de plastickliko… Hup, koffer pakken, hup door het kattenluik….
    Hola hola!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge