Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #26

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. We kijken samen tv. “Kijk, dat is wel dat een mooie vrouw!” Mijn vriend kijkt fronzend. “Ik weet niet, ze heeft een Voldemort-neus.” #random (Laura)

2. Heel awkward wanneer je precies een koekje in je mond stopt en dan recht in de ogen kijkt van een tegemoetlopende vrouw. (Laura)

3. Die Moam-reclame vind ik een beetje akelig, hoe hij danst en dan tegelijkertijd kijkt. Doe mij maar die slissende hamster van de AH ๐Ÿ˜‰ (Laura)

4. Bij de supermarkt kan ik net niet bij de boter, dus bij het passeren zeg ik: “sorry.” De man reageert: “ja en mijn naam is Corrie.” (Laura)

5. ANWB echtpaar. #fietsengehuurd #ameland #dezelfde (Dorinde)

6. โ€œWe halen alleen avondeten!โ€ #yeahright #chocolademunten #druiven #lekkertoetje #nomnomnom (Dorinde)

7. Die app is helemaal niet handig, want je kunt geen map selecteren. […] Hee, je kunt een map selecteren! #lekkersnugger (Dorinde)

8. Vriend en ik allebei een blauwe winterjas gekocht. Het is maar goed dat we die identieke fietsen weer hebben teruggebracht! #ANWB #echtpaar (Dorinde)

9. Ik ben plaatjes van wc’s aan het zoeken terwijl ik in de bibliotheek zit. #awkward #blogschrijven #vooruitwerken #hopelijkzagdiemanhetniet (Dorinde)

10. Door die plaatjes te bekijken moet ik ineens naar de wc. Hierna ga ik plaatjes zoeken over chocola. (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  29 oktober 2017 / 9:06 am

  Toch wel heeeeeel veeeeeel verschil tussen jullie beider twitterend bestaan! Ik bedoel tussen jullie dagelijkse bezigheden. Variatie doet tweeten….๐Ÿฆ‰๐Ÿฆ‡๐Ÿฆ…๐Ÿ•Š๐Ÿบ๐Ÿท๐Ÿšด๐Ÿผ๐Ÿšด๐Ÿผ๐ŸŽผโ‰๏ธ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿคน๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿคน๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐ŸŽท
  Tadaaaaaaa๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

 2. 29 oktober 2017 / 10:07 am

  Ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar die blog over wc’s natuurlijk! ๐Ÿ˜‰ En ik moest lachen om jullie ANWB-echtpaarbekentenissen. Nu nog dezelfde afritsbroek aanschaffen en dan is het plaatje compleet ๐Ÿ˜›
  Romy schrijft over.. Mijn peptalk voor jou | “Het komt goed, schatje!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge