Lachstuip tijdens een toets, gruwelwoorden en een hele leuke aankoop – 10 mini-anekdotes

1 – Ik ben aan het surveilleren bij een toets en ik zit ondertussen op Web WhatsApp. Daan stuurt me precies op dat moment een foto van zijn nieuwe sloffen en ik moet moeite doen om mijn lach in te houden. Het zijn enorme nijlpaarden, whahaha. #zagiknietaankomen (Laura)

2 – Ik ben een Zweedse Puzzel aan het maken en moet het woord voor ‘gestold vleesnat’ invullen. Wat een gruwel van een woord, hahaha. #allergisch #jakkes #nát (Laura)

3 – Met een collega heb ik een gesprek over het kwijtraken van spullen. Ik sta ondertussen met een USB-stick zonder dopje in mijn handen en hij kijkt er met een veelbetekenende blik naar, haha! #Ikwistgelukkignogwaarhetdopjelag (Laura)

4 – Ik tijfel of ik chocola zal snoepen. Mijn huid (vooral mijn kin) is hier niet altijd even happy mee. Rebelse gedachten schieten direct door mijn hoofd (…boeie…mondkapjes….verstopt….) Ik besluit uiteindelijk om het toch maar niet te doen. Voelt heel volwassen. (Laura)

5 – Daan en ik wilden gisteravond een rondje wandelen én we moesten nog naar de supermarkt. Naar de supermarkt wandelen is echter wel een beetje ver, dus we hebben de auto halverwege geparkeerd. #Inventief #lekkerwandelen #nikslui #ikrichtmijtotDorenSon (Laura)

6 – Die mag je nou juist wél vangen! #zilvervisje #stonderbijkeekernaar #vegakat (Dorinde)

7 – Kruidnoten in een doorzichtige broodtrommel bewaren is natuurlijk gevaarlijk. #collegazitteloeren #isjaloers #terecht (Dorinde)

8 – Het is wintertijd dus de kerstlampjes gaan de boom weer in! #leuksteachtertuinvandestraat #nogtweemaanden (Dorinde)

9 – Kramp in de glimlachspieren. #oudergesprekken #digitaal #webcamaan (Dorinde)

10 – Had ik al verteld dat ik een trouwjurk heb gekocht?! 🙂 (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    30 oktober 2020 / 11:13 am

    P.S. Daans sloffen zijn schattig! Lijken totaal niet op gestold vleesnat. Ook niet op zilvervisjes. Fijn weekend hoor, zonder kramp in de glimlachspieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge