Tuindingen, swifferverslaving en cheaten met suiker – 10 mini-anekdotes

1 – Beste aankoop: lichte en verplaatsbare tuinstoeltjes. #verhuizenmetdezonmee #nuinhethoekievandetuin (Dorinde)

2 – De overbuurman heeft heel veel duiven en dan vind ik het toch altijd een beetje spannend als ze steeds in grote groepen over ons heen vliegen #nietpoepenplease (Dorinde)

3 – Een gezonde cake opleuken met jam is vast niet helemaal de bedoeling. #tochweersuikers #weleenstuklekkerder #evenwennen (Dorinde)

4 – Ik zou mezelf echt nooit onder een krappe poort door wurmen als ik er ook gewoon met gemak overheen kan lopen. #kattenkeuzes (Dorinde)

5 – Dat moment waarop je het bericht krijgt dat je nu alsnog kunt betalen voor je bestelling. #oja #achterafbetalen #ooitkomtdatmoment (Dorinde)

6 – In november heb ik een berichtje via Facebook Messenger naar iemand uit mijn woonwijk gestuurd. Op haar pakketje stond ons huisnr en ik wilde die van haar weten. Ze reageerde niet en ik heb het gelukkig kunnen achterhalen. Gisteren kreeg ik antwoord, haha! #ongewenstemap (Laura)

7 – Ik heb voor de gein een oude krabpaal met mandje op ons grasveldje gezet. Vraag me niet waarom, ik wilde hem eigenlijk weggooien. Darcy ligt er nu al een half uur in te pitten. Oei, hoe ga ik dit morgen aan hem uitleggen? #schattig #welerglelijk #jehebtééndag (Laura)

8 – Ik heb de Swifferwereld ontdekt. Ik weet niet of ik mij diep moet schamen, maar wij dweilen dus niet zo vaak… Ik heb de smaak inmiddels helemaal te pakken en zit nu met een schuin swifferhoofd naar mijn buitentegels te kijken. Nee oké, dat gaat te ver. #dweiladdict #omg (Laura)

9 – Stiekem staan de mensen in de steeg niet op anderhalve meter bij ons vandaan, er zit alleen een schutting tussen. #teltdatook? #loungeset (Laura)

10 – De parasol zorgt voor een heerlijke schaduw, maar hij pakt ons nieuwe solarlantaarntje ook mee. Als hij straks maar wel aan gaat! #oprechtbezorgd #voeljededrama? (Laura)

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Gerdiemar
  24 april 2020 / 7:50 am

  Huiselijke en tuinlijke opmerkelijkheden… We bivakkeren duidelijk in een andere dimensie. En dan tóch de neverdullanekdotetjes weten te brengen… Hou vol!

 2. Nynke
  25 april 2020 / 2:04 pm

  Dat van die gezonde cake is herkenbaar!
  Ik maakte de bananenkoekjes (gezien op deze blog) en deed er daarna chocolade overheen 😉

  Kijk trouwens uit met swifferdoekjes! Er schijnt iets in te zitten wat erg giftig is voor huisdieren. Ik geloof dat ze er leverproblemen van krijgen.

 3. 25 april 2020 / 10:19 pm

  Wat leuk dat je de koekjes hebt gemaakt, heerlijk met chocola! Oh fijn, dankje voor de tip! Ik heb deze gelukkig niet gebruikt, ik heb mijn eigen microvezeldoekjes gepakt. Maar heel fijn om te weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge