Trouwjurk terror

Mijn schoonmoeder hè, die heeft mijn trouwjurk bij haar thuis hangen. Stuurt ze me DIT appje:

Hee Laura! Vanavond liep ik met een pan met jus naar de zolder om hem leeg te kiepen ik de dakgoot, maar helaas struikelde ik en toen was je jurk een beetje gevlekt, maar dat was nog niet zo erg hoor. Ik heb hem meteen in de wasmachine gegooid, maar net toen het sopje roze kleurde stopte de machine ermee. Dus moest ik de jurk op de hand uitspoelen, dat valt nog niet mee hoor! Terwijl hij buiten hing uit te druipen vond de kat van de buren dat kantwerk erg leuk! Dat is er nu dus af, want dat kon ik niet meer repareren😩. Alleen is de jurk nu dus een beetje roze gevlekt want blijkbaar gingen de jusvlekken er met dit wasmiddel ook niet uit. Maar als je nou je bloemen ervoor houdt dan valt het niet zo op. Dat losse dingetje wat erbij zat ik per ongeluk in de kookwas terecht gekomen, dus daar kun je misschien iets leuks mee doen voor in je haar. Aan de achterkant mist een vierkantje stof, want dat had ik nodig en ik had niet gezien dat ik dat uit je trouwjurk knipte. Als Daan daar nou gewoon zijn hoed voor houdt, zie je daar ook niets van en ook niet van die schroeivlek van de strijkbout want die was denk ik ook te heet. Maar verder hangt hij er weer netjes bij hoor!👍

Bij het lezen van zo’n appje registreer je ergens wel dat dit heus niet klopt, maar tóch gaat je hart sneller kloppen bij de eerste zin. Ik scroll dan omlaag naar het “grapje!!”, zie dat dit er niet staat en registreer vervolgens de woorden “jus”, “kat”, “scheur”, “wasmachine” en denk dan toch: aaaaaa, paniek!! Hahahaha. Daarna kon ik er wel keihard om lachen en kon ik Dorinde ook nog even laten schrikken ;).

Lieve schoonmoeder, dankjewel dat je zo goed voor mijn jurk zorgt! Ik pak je nog wel eens terug met zo’n grapje, hahaha. O enne… Gelieve de komende weken verder droog brood te eten, deal?! 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    21 januari 2020 / 9:14 am

    Nachtmerrie, help! Ook nog jus in de dakgoot willen kieperen, kan echt niet hoor in deze anti- milieuvervuilende tijden. Maar om dan maar jus over jouw trouwjurk te morsen met alle naweeën vandien—-oh oh oh.
    Droog brood eten is een heeeeeel milde aardige straf Laura, je bent een TÈ goede bruid!😲(met natuurlijk een heeeeeel lieve schoonmoeder)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge