Trouwe leerlingen, kaassoufflés en ikeataferelen – 10 mini anekdotes

 1. We hebben nu bijna twee maanden ons nieuwe bed, zo fijn! Het enige nadeel: de katten zien hem als mega krabpaal, waardoor we elke ochtend wakker worden en meteen beginnen te ‘ksssssssst’en’. #begindedagmeteenlach (Dorinde)
 2. Hahaha heb je ooit nog wel eens 101 dalmatiërs gekeken? Hond Pongo noemt zijn baasje Roger een huisdier, haha! #nostalgie (Laura)
 3. Oeps.. ken je de mop van het tuinlampje dat het niet deed? #floep #naeenpaardagen #aleennieuwebesteld (Laura)
 4. “Ha, ik dacht dat dit de ingang was om de winkel binnen te gaan.” Een man stapt vrolijk de ruimte weer buiten waar in koeienletters boven staat: GEEN INGANG WINKEL, ALLEEN AFHALEN BESTELLINGEN. Hihi. (Dorinde)
 5. “Mevrouw, mag ik even naar de wc?” Zo schattig, want ik zou dat echt niet door hebben gehad. #onlinelesgeven #zonderwebcam #trouw (Laura)
 6. Ik snap dat het goed voelt om twintig keer je middelvinger naar elkaar op te steken als je het niet eens bent met het rijgedrag van je buurauto, maar het ziet er toch wel komisch uit, twee van die volwassen mannen. #snelweg #tweeautosvoorme #doemaargewoonrustigjongens (Dorinde)
 7. Ons oude bureau bestaat uit vier planken met wat spleten ertussen. Niet ideaal, maar ook geen ramp. Vandaag heb ik een nieuwe gekocht en ik kan er zó naar uitkijken dat de puzzelstukjes straks niet door de tafel heen vallen, haha. (Dorinde)
 8. Gisteren hoorde ik ook een leuke: “mevrouw, mag ik even mijn kaassoufflé uit de oven halen?” #origineel #thuisonderwijs (Laura)
 9. Uiteraard zie je nu OVERAL mensen skeeleren. #ikwilook #beschermersnogsteedsnietbinnen #durfnietmeerzonder (Dorinde)
 10. Bij gebrek aan plantenpotjes heb ik één van onze planten in een kaarsenhouder gezet, haha. Toen ik met mijn gietertje langskwam, bleek dat deze helaas niet waterdicht was. #drupdrup #inventief #faal (Laura)
Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Omarij
  8 mei 2020 / 7:10 am

  Hoe in afwijktijden afwijkende voorvallen afwijkend nieuwsoortige anekdotes opleveren! Boeiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge