Bruiloft Thomas en Dorinde – deel 1

Deze foto is gemaakt door Tamar, op Instagram te volgen via @tamar_fotografie

6 augustus 2021, dé dag dat we gingen trouwen! Zo’n dag is zo bijzonder, want je hebt er al zo ontzettend lang naartoe geleefd. Vandaag deel ik je het eerste deel van mijn beleving van deze dag!

06:30 – de wekker gaat. Rond 03:30 moest ik naar de wc en daarna kon ik eventjes niet slapen, maar ik werd toch gewoon gewekt door de wekker. De meeste spullen hebben we al in de auto van Laura en Daan gestopt en ook mijn koffer voor de overnachting is al gepakt. Ik hoef dus alleen mijn klaargelegde kleren aan te trekken, wat te eten en mijn tanden te poetsen. Mijn ontbijt? Een cracker met kaas en een cracker met appelstroop, haha!

07:20 – Thomas brengt me naar Laura en Daan. Ze staan ons op de stoep al op te wachten samen met hun twee katten. Schattig! Thomas rijdt weer naar huis en ik ga mee naar binnen om mijn jurk te pakken. We komen erachter dat ik mijn trouwschoenen vergeten ben, dus ik geef Thomas de opdracht om die absoluut NIET te vergeten. Hij gaat wat later naar de trouwlocatie en is dus de bezemwagen voor vergeten spullen, haha.

08:00 – We arriveren bij het Ruiterhuys, onze prachtige trouwlocatie! Fleur, die onze haar en make-up gaat doen is er ook al en we laden alle spullen uit. En dat zijn er nogal wat, jeetje! Kamerschermen (om de grote ruimte waar we worden opgemaakt een beetje af te schermen), kandelaren, versiering, mijn koffer met toilettas, de jurk, de plastas (haha, een ideale oplossing voor toiletbezoekjes met behulp van een ikea tas), het gastenboek, de enveloppendoos en nog veel meer. Wanneer Fleur haar spullen heeft klaargezet, begint ze direct met mijn haar. Heerlijk om me nu ‘over te geven’. Ik heb al een proefkapsel en proefmake-up sessie met haar gehad, dus ze weet precies hoe het moet gaan zitten.

09:15 – de fotografen en videografen zijn gearriveerd en ze maken al mooie beelden. Ik ben zó benieuwd naar al het beeldmateriaal! Ook zijn Sonja en mijn moeder al van de partij. Gezellig! Ook is Lisette (van Leafs Flowerart) druk bezig met het versieren van het prieel en de stoeltjes van de ceremonie. Het begint er echt prachtig uit te zien.

11:00 – Zo, mijn haar en make-up zijn er klaar voor! Bizar dat ik zelf maximaal 5 minuten besteed aan mijn haar én make-up en dat dit nu zo veel langer duurt. Het bleef dan ook perfect zitten de hele dag! Thomas en drie vrienden zijn inmiddels ook aangekomen op de locatie en zij hebben de photobooth meegenomen. Twee vrienden zetten deze in elkaar, top.

11:30 – Ik heb even rondgelopen en de bloemen en de versiering bewonderd (wauw!), maar nu vind ik het toch wel tijd om mijn jurk aan te trekken. Bij de mannenwc is wat meer ruimte (HAHA), waar ik samen met Sonja en mijn moeder mijn jurk aantrek. We hebben thuis al wat geoefend, dus dit gaat mega soepel. Eindelijk kan ik dan het volledige plaatje zien, wauw! Hier kan ik wel aan wennen 🙂

11:45 – The first look. Thomas is er klaar voor, ik ben er ook klaar voor. Tijd om elkaar dan eindelijk te zien! Ik ben zo benieuwd naar Thomas zijn pak, hij is er heel geheimzinnig over geweest. Ik heb werkelijk geen idee. We doen het moment buiten, want hallelujah, het is gewoon hartstikke droog, in tegenstelling tot de weersvoorspellingen! We houden allebei onze handen voor onze ogen en er wordt voor ons afgeteld. Ik ben niet nerveus, ik heb er alleen maar heel veel zin in. TADAAAAAH! 

Wordt vervolgd 🙂

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    16 augustus 2021 / 7:06 am

    Op bovenstaande ontroerend mooie foto is niet af te lezen hoe enorm veel werk aan organisatie eraan voorafging! Zoveel puntjes om op de i te zetten voor het een perfecter dan perfecte trouwdag werd❤️🤗👠👔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge