Trots

Trots zijn op jezelf, ben je dat wel eens? Vaak is het makkelijk(er) om op iemand anders trots te zijn, maar stiekem is het ook heel belangrijk om trots op jezelf te kunnen zijn. En je hoeft heus niet elke dag de wereld te verbeteren hoor! Kijk maar naar mijn lijstje van de afgelopen week, punt 4 is echt niet heel indrukwekkend. Maar toch ben ik er trots op, ha!

Blog

Ten eerste ben ik uiteraard heel trots op deze blog, die ik vanaf nu samen met Laura ga bijhouden. Er staan al meer dan 500 berichten op, ruim anderhalf jaar aan materiaal! Heel trots ben ik op Laura die hiermee is begonnen, maar ook op mezelf dat ik daar nu aan mee werk. Ik vind het onwijs leuk om te doen!

Vriend

Dit weekend gaat mijn vriend, met wie ik sinds deze week 3,5 jaar (!) samen ben, de Amstel Gold Race in Limburg fietsen. Samen met een paar vrienden gaat hij 240 km fietsen, de grootste afstand tot nu toe voor hem. Ben ik echt wel trots op!

Beoordeling

Deze week heb ik een positieve beoordeling gehad op mijn werk, ik mag volgend jaar blijven! Mijn contract wordt verlengd met een jaar, heeel fijn!

Parkeren

Bij ons in de straat moet je fileparkeren. Ik besloot gisteravond heel bewust om niet de makkelijke plek te kiezen (2 ruime plekken achter elkaar), ik koos voor een veel krappere plek waar echt maar één auto past. Daar staat die van ons nu mooi te shinen. Ik vond het heel goed van mezelf dat ik eens niet voor de makkelijke weg koos. Wel de luie daarentegen, deze plek was een stuk dichter bij huis, haha.

Tentamen

Voor het eerst in mijn studerende carrière heb ik besloten om een tentamen niet te maken. Normaal gesproken zou ik er altijd heen gaan ‘om het te proberen’, maar deze week heb ik besloten om dat eens niet te doen. Er waren nog genoeg kansen om hem de volgende keer te halen. Deze keer was dat zeker niet gelukt. Ik heb heerlijk genoten van mijn plotselinge vrije avond :-).

Sport

Twee keer heb ik deze week gesport, gemiddeld twee keer meer dan de afgelopen weken. Ik heb me aangemeld bij een nieuwe sportschool, eentje waarbij de groepslessen wel een ‘live’ instructeur hebben. Stukken beter!

Zoals je ziet, sommige dingen zijn echt niet enorm, maar daarom niet minder belangrijk!

Zijn er bij jou deze week dingen gebeurd of voorgekomen waar je trots op kunt zijn?

Volg:

4 Reacties

 1. gerdiemar
  15 april 2017 / 8:18 am

  Je begrijpt, ik ben trotser dan trots op jou en je zus! Jullie beiden zijn mijn dagopeners. Misschien even niet, de komende dagen, daar ik dan in een hotelletje vertoef. Mooie dingen lees ik van je hierboven, alle reden om met een blij gevoel jouw week te beëindigen en vol trots de paasdagen in te gaan. Enne—wens je vriend succes! Wat een enórme afstand gaat hij fietsen…
  Hm, waar was ik trots op de afgelopen dagen? Er waren vele vrienden die ik bij moest houden op attentieterrein vanwege ziekte, verjaardagen, examen en dat is gelukt. Ben vooral meer blij dan trots dat het gelukt is. Donderdag een lekker maaltje weten te beteiden, iets waar ik best trots op mag zijn, gegeven mijn niet-houden-van-koken. Heel weinig gesnoept deze week, nou, mag ik best trots op zijn toch? Blije paasdagen gewenst!

 2. 15 april 2017 / 8:57 am

  Ik ben ook trots op de blog! Leuke foto 😉

 3. RJ
  16 april 2017 / 9:09 pm

  Leuke post, dit is de eerste keer dat ik een van jou posts lees.
  Ik ben echt trots op je dat je dat tentamen niet hebt gemaakt, misschien moeten we samen een clubje oprichten 😉 .

 4. Dorinde
  16 april 2017 / 9:39 pm

  Haha ja laten we dat doen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge