Thanks, eye

Aan het begin van het schooljaar is het altijd belangrijk om je nieuwe leerlingen goed te leren kennen. Vandaag heb ik voor het eerst een kennismaking met mijn mentorleerlingen: net als vorig jaar een 2 vwo klas.

Dit jaar ken ik nog niemand van de leerlingen. Als ze me wel al zouden kennen, zouden ze het vast een beetje vreemd vinden dat ik inééns de eerste schooldag voor hen een bril draag. Alsof ik even het strenge juffie wil uithangen, haha. Nou, nee hoor! Sinds gisteren heeft m’n oog besloten om even vakantie te nemen. Lekker even zonder de lenzen, maar wél lekker branderig en rood. 

Volgende week maak ik wel kennis met de leerlingen zonder bril, hoewel ze m’n gezicht wellicht toch niet goed kunnen zien door het gezichtsmasker dat we gaan  dragen. Ik ben zeeer benieuwd, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    19 augustus 2020 / 7:15 am

    Het plaatje boven je thanks eye-blog is schattig, doch jouw oog doet niet mee aan schattig… kijk maar uit! En kijk maar uit naar een brilloos en lensvol bestaan, want een bril-en mondkapjesleven tegelijkertijd – – – mwhahh.
    Beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge