Tevreden klanten

Dit weekend zijn Thomas en ik naar Terschelling geweest. De ouders van Thomas waren daar al en we gingen gezellig even langs.

Als je echt niet van de natuur, wandelen en fietsen houdt, is Terschelling misschien niet de ideale plek voor je. Wij vinden dat wel heel leuk om te doen en hebben lekker genoten van het zonnetje op de fiets. 

Wanneer we al eventjes onderweg zijn, ploffen we neer op een terrasje waar ze veel te lekkere taartjes hebben. Het terras wordt goed bezocht, maar alles is wel netjes op afstand. Op een gegeven moment merkt m’n schoonvader droogjes op: “als je niet beter zou weten, zou je denken dat iedereen heel tevreden en verwachtingsvol hier naar binnen gaat.” Het duurt even voordat het doordringt, maar dan is het duidelijk. Hij heeft het over al die mensen die in hun handen wrijven, vanwege het desinfectiemiddel. Haha!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    23 september 2020 / 7:31 am

    Een handenwrijvend volkje, een tevreden volkje. Ja, zo was het. WAS‼️ Wie had kunnen bedenken dat handengewrijf een vertrouwd veiligheidsgebaar zou worden van een zeer geplaagd volkje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge