Terugblik – anekdotes van december 2019

Terugblik – anekdotes van november 2019

Lees jij nog wel eens oude blogposts terug? Waarschijnlijk niet! Elke maand publiceren wij in een terugblik-blog the best of last year. Deze maand: december 2019!

Never dull tweets

De nieuwe sinterklaasliedjes zijn eigenlijk veel leuker. Noooit gehoord van sambapiet. #swingen

Ik ben het huis aan het opruimen op mijn trouwschoenen. Ik voel me een vet chique huisvrouw. #Inlopen #Daanisnietthuis

Deze moeten wel van het conservatorium geplukt zijn. #wisselingvandewacht #bewakers #mettrommelsenfluitjes #kopenhagen

Bij de kluisjes van Ziggo Dome checkt een vriendin zorgvuldig of ze alle spullen goed heeft weggestopt. “Ja, hij kan dicht!” Op het moment dat het kluisje dicht zit, roept ze uit: “neee!! Ik heb mijn sjaal nog om!” #datgaatje2eurokosten #faal #hahaha #concert #Kensington

Het is donker en ik moet de kliko aan de weg zetten. Ik weet niet zeker of Daan er deze week iets in heeft gegooid, dus ik roep er even in. “Echoo!” Oké, hij is nog vrij leeg. Ik moet die GFT echt beter bijhouden, oeps. En omg, ik heb zojuist tegen mijn kliko geroepen, hihihi.

Een vriendin van ons is jarig en haar vriend heeft net verdacht lopen smoezen met het personeel. “Als je een vuurwerkijsje hebt geregeld, ga ik naar het toilet hoor!”

En zo geschiedde. Terwijl de verjaardagsmuziek door de speaker schalde, verdween de jarige job gewoon naar de wc. Het hele restaurant was met stomheid geslagen, wij lagen helemaal dubbel, hahaha.

Mevrouw, mogen we op onze telefoon als we klaar zijn?”

Een veelgestelde vraag tegenwoordig, ik ben blij dat ze het in ieder geval vragen.

“Geen telefoons. Schrijf maar een mop onderaan je toets als je klaar bent.” (Tip van een bevriende collega!) Nou, dat hebben ze gedaan. Ik kon aan de glimlachjes zien wie er al klaar waren met de grammatica en zaten te broeden op een mop ;).

Roses are red, Louis est un chien. Na deze toets voel ik mij niet bien. (Haha, creatief! Uiteindelijk had hij gewoon een voldoende gelukkig).

Komt een man met zijn goudvis bij de dokter. “Help dokter! Mijn goudvis is uit de kom!”

Hoe maak je 2 halve kippen aan elkaar? Met kippenboutjes!

Hoe ging die mop over die bloem ook alweer? Ik zal hem maar niet in het Engels vertellen, dan is hij nog flower.

Quizblunders (60 seconds)

Al eerder schreven wij op de blog over het grappige spelletje 60 seconds, waarbij je in 1 minuut zoveel mogelijk vragen moet beantwoorden. Onder de nodige druk (en ook wel onder het genot van een glaasje wijn) worden er soms hilarische antwoorden geroepen, hahaha. 

“Naar welke dag in het weekend is het liedje (….) vernoemd?” 

Kandidaat brult: “MAANDAG!” 

Het antwoord was zaterdag 😉 We moesten zo hard lachen om dit antwoord, dat ik per ongeluk de naam van het liedje vergeten ben. Oeps!

Met welk instrument kun je gemakkelijk een cirkel tekenen?

Een geodriehoek! Wij gieren het uit: “een geoDRIEHOEK?!”

Het antwoord was natuurlijk een passer, hahaha.

Wie maakte in het liedje van de Poema’s het verschil?

Jij. 

Nee, zij. Maar wel heel lief van je. 

Hoe wordt een dutje in Spanje ook wel genoemd?

Vol overtuiging roept de kandidaat: “EEN POWERNAP!!”

Eh nee, een siësta, hahahaha. 

Wie was de zanger van de hit: “Heb je even voor mij?”

Marco Bauer!! 

De jury was onverbiddelijk, toen ik in dezelfde seconde nog “ehhh, Frans!” riep, was mijn pion al naar achteren gezet. Tsssss. 

Joehoee

“Loop jij even langs de supermarkt om citroenen te halen? Dan haal ik het pakketje op.” Vraagt Thomas. Hij heeft net de auto geparkeerd en stapt uit. Op het moment dat ik uit wil stappen, zie ik dat een auto gaat inparkeren op de lege parkeerplek naast me. Ik wacht daarom even met uitstappen, anders wordt mijn deur eruit gereden.

Thomas heeft de situatie niet helemaal door en loopt vrolijk weg. Vervolgens hoor ik een klik. Terwijl ik nog steeds in de auto zit, zie ik dat de spiegels automatisch inklappen. Heeft hij nou echt…? 

HAHA! O Thomas.. die leuke vriend van me heeft me zojuist opgesloten in zijn auto. En dan na vijf minuten doodleuk aan me vragen of het gelukt is met de citroenen. “Eh nou nee.” 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 december 2020 / 8:34 am

    Deze grijze eerste decemberdag starten met hilarisch vrolijks van krek een jaar geleden, weet je wel, toen corona, covid en pandemie nog verweggistanse woorden waren, maakt dat er vanzelf een LauaDorzonnetje gaat schijnen!
    Leuke terugblik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge