Supermarktgemak

Ondanks dat ik gróót fan ben van het zelf ophalen van bestelde boodschappen (geen gedoe met thuis blijven), heb ik laatst toch een bestelling geplaatst bij een andere supermarkt. Zij komen het gratis brengen, dus dat moeten we natuurlijk ook eens ervaren!

Ik merk dat ik het altijd fijn vind als ik weet hoe dingen werken. Heel avontuurlijk, ik weet het haha. Zo ben ik nu toch wat onrustig en heb ik in de app al een paar keer gecheckt hoe laat ze nou echt komen. En hoe zou dat werken met de betaling?

Het karretje komt voorrijden en ik doe open. Zijn auto blokkeert een auto op de weg. “Goedemiddag. U bent nieuwe klant. Voor kratten betaalt u statiegeld, lege kratten levert u weer in. Lege flessen inleveren bij de winkel. Hoe wilt u betalen.” Ik heb nog nooit iemand zó toonloos horen praten, haha. “Hoi! Ehh, ik las iets over een QR code, kan dat?” Ik kijk wat onrustig naar de auto’s die zich achter zijn auto verzamelen. De man pakt verveeld zijn apparaatje en laat me de QR code zien. “Met deze app?” Ik laat hem mijn telefoon zien. Hij kijkt me aan alsof ik de domste vraag ooit heb gesteld. “Daar heeft u de boodschappen mee besteld toch?” Haha ja weet ík veel, zo veel bankierapps tegenwoordig ;-). Ik betaal snel, zodat ook de auto’s er weer langs kunnen. “Nou daaag!” Volgende keer mag Thomas opendoen, hahaha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    12 mei 2021 / 7:01 am

    Soms valt het mee en soms… met het tweede soms lijk je te maken hebben gehad op bezorgdienstterrein. Sappelepap, grrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge