Strategische plek

Zoals maandag beschreven deden Laura en ik afgelopen maand de minimalist challenge, waardoor we nu zo’n 500 spullen hebben weggedaan. Geslaagd! (Nu ik dit type is het 20:56 en moet ik nog 30 spullen zoeken voor vandaag, maar dat terzijde).

Zelf heb ik heel wat spullen verzameld de afgelopen jaren, maar ook veel spullen zijn inmiddels van Thomas en mij samen. Gisteren vroeg ik hem dan ook of hij me even wilde helpen.

“Ga je mee naar de logeerkamer?” Vraag ik hem. Onder het logeerbed zitten twee lades en er staat nog een ander ladekastje in de kamer dat we verdacht weinig nodig hebben. Daar zit vást wel wat in dat we naar de kringloop kunnen brengen.

In de bovenste lades vinden we vooral beddengoed. We halen wat oude kussenslopen eruit, maar de rest kan gewoon blijven zitten. En dan doe ik de derde lade open. HUH? In de kast waar – dacht ik – alleen maar oude lakens en handdoeken lagen, vinden we het spel Stratego. Een enorme doos die niet in de spelletjeskast past. Het spelletje dat Thomas per se wilde houden en waar hij ‘wel even een mooi plekje voor zou zoeken.’ Thomas barst in lachen uit en doet net of hij van niks weet.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    1 april 2020 / 7:55 am

    Ha! Ontspullen is ook BEspullen als het om strategisch opgeborgen Stratego gaat. Of moet ook Stratego weg?
    Jullie houden een kaal leeg huis over aan het eind van het jaar🤩!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge