Stoute sok, klikolosers en slaapkoppen – mini-anekdotes

1 – Wanneer je wakker wordt en een sok naast je hoofdkussen ziet liggen, ‘schrik’ je toch even. Daarna realiseerde ik me dat ik gisteravond de was heb opgevouwen op bed en dat dat deze stoute schone sok dus gewoon rebels was blijven liggen. (Laura)

2 – Oh my kot. #mooigearticuleerd #tvkiekn (Dorinde)

3 – Katlief komt naast mijn laptop chillen om zo bij mij in de buurt te zijn. Meneer kijkt wel ietwat verstoord naar mijn scherm. Direct doe ik mijn muziek zachter. Hij heeft de macht. #liefdemaaktblind (Laura)

4 – Van die mensen die na 3 dagen nog steeds de kliko moeten ophalen. Hatelijk. En dat dan stiekem maar om half 10 ‘s avonds doen zodat het minder opvalt. #Guilty #Ikschaammediep (Laura)

5 – Hoopvol zet ik de muziek uit, ik hoor iets rommelen buiten. Was er nog iemand de kliko vergeten?! O, nee het is een vliegtuig. #Tochjammer (Laura)

6 – Ik vind het altijd zo leuk als mensen iets zeggen zoals: ik heb natuurlijk last van ….. en dat je dan een feitje te horen krijgt waar je helemaal niks van weet of zou kunnen weten #hoezonatuurlijk (Dorinde)

7 – Wakker worden op zo’n verkeerd momentje in de serie. #uhl #hoezozitjijonderhetbloed #inslaapgevallen (Dorinde)

8 – ‪“Knie heffen!” Oké oké, dat gaat nog. “Hakken billen!” Aaaau. #zumba #spierpijnvanandereworkout #enhetispasdewarmingup (Dorinde)‬

9 – ‪Zal ik Laura wel of niet wakker bellen? #zemoetnogtweetweets #duty #dieissowiesoinslaapgevallen (Dorinde)‬

10 – Over twee weken ga ik nu vast met een heeeel raar gevoel slapen! En ja Dor, ook dan zal ik nog aan de tweets denken voor ik ga slapen 😉 #bruiloft #bijna #zinin (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    24 januari 2020 / 8:32 am

    Toch eerlijk verdeeld, vijf om vijf minianekdotetjes: tweelinggeestigs!
    Jullie kunnen samen best de komende oudejaarsconferentie gaan houden, miljoenen kijkers/luisteraars gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge