Stijlvol door de regen

Dit weekend heb ik een nieuwe regenjas gekocht bij de Lidl. De regenjas die ik al heb heeft geen capuchon, super praktisch haha.

In de winkel ligt de jas zonder verpakking in het schap. Omdat het kaartje er wel nog aanzit, is dat verder niet zo’n probleem. De caissière vertelt me dat ik hem nog mag ruilen als ik het kaartje eraan laat zitten. Top! Dat lijkt me overigens niet nodig, omdat ik de jas even stiekem heb gepast. Even later blijkt op de bon dat ik een mannenjas heb gekocht. Nou ja, hij zit tenminste ruim genoeg!

Vandaag is een vriendin langsgekomen en we gaan samen met Laura een rondje lopen in het bos. Aangezien het volgens Thomas pijpenstelen gaat regenen, trek ik uiteraard m’n nieuwe jas aan. Ook doe ik mijn nog ongedragen regenlaarzen aan. Kom maar op met die regen!

We hebben met Laura bij het bos afgesproken. Wanneer ik de auto heb geparkeerd en uitstap, zie ik Laura al verderop staan. Ze ziet ons en begint keihard te lachen. “Wat heb jij nou aan?!” Nou zeg, ik was er juist zo blij mee. Dan ziet ze m’n laarzen en barst nog harder in lachen uit. Tsss, en ik maar denken dat ik stijlvol de regenbuien ga trotseren.

Het heeft uiteraard niet geregend.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    5 oktober 2020 / 7:33 am

    Buienradar toonde immers aan dat het wèl ging regenen, jij was, jij bent en jij blijft voorbereid, o zo! Laat men maar lachen, o zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge