Rood hoofd, hotelfails en plas ophouden – 10 mini-anekdotes

1 – Ik lig in een warm hotelbed naar de film te kijken en val steeds bijna in slaap. Plotseling heb ik de oplossing! Lord Of The Rings, mede mogelijk gemaakt door Smintjes. (Laura)

2 – Schaamrood op de kaken. Ik ben zojuist de hotelkamer ingevlucht met een verschrikte “sorry!” Ik was nl druk bezig met het uitkloppen van kruimels. Zitten er mensen onder ons balkon. Keken verstoord naar boven, oeeeps. Nu ben ik op bed aan het snacken ipv op het balkon. (Laura)

3 – Daan vertelt sip dat de iPad het niet meer doet. Balen, maar hij heeft voor lange tijd trouwe dienst geleverd! Na een tijdje komt hij erachter wat de reden is, precies op het moment dat ik de lamp niet aan krijg. Het hotelpasje zit niet in de houder. #geenstroom #grinnik (Laura)

4 – Het blijft fascinerend, zo’n carwash. #uiteraardindeautoblijvenzitten (Dorinde)

5 – Ik wil een stillere vaatwasser. #watergeluiden #moetalplassen #geenzinomoptestaan (Dorinde)

6 – Een vriendin van ons heeft altijd vertraging in het vliegtuig. Ik verzoek haar nu dan ook vriendelijk via de app om tevoorschijn te komen in die van ons en het vliegtuig te verlaten! 😉 #45min #voornu #slechtweerinAmsterdam #ojee (Laura)

7 – De stewardessen stampen zo hard in de rondte dat ze wekelijks hun schoenhak moeten laten vervangen denk ik! 😉 (Laura)

8 – Heb ik net alle klikodagen op de kalender gezet, gaan ze de ophaaldagen veranderen. #reallifeproblems (Dorinde)

9 – “Lekker, even wat extra nootjes door m’n yoghurt.” #yeahright #allenootjeseralweeruitgegeten #geendruppelyoghurtnog #snoeperd (Dorinde)

10 – Een opruimfilmpje aanzetten om motivatie te krijgen. #drieuurlater #zoveelleukefilmpjes #heeftdustotaalgeenzin (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 21 februari 2020 / 8:53 am

    Haha, toch een meevaller dat jullie onverwachts géén afscheid van de iPad hoefden te nemen. En die hotelfail is ook wel heel grappig. Hopelijk stond bij het hotel niet zo’n harde wind als in Nederland #broodkruimelsopjehoofd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge