Romantisch kaarslicht

Sinds de wintertijd hebben wij kerstlampjes in de boom in de achtertuin hangen. Daarnaast steek ik nu elke dag kaarsen aan, wat ik zeker wil volhouden tot aan de zomertijd. Geurkaarsen, dinerkaarsen, stompkaarsen, allemaal top! Zo denkt Dirk er helaas ook over.

Inmiddels zijn de katten al ruim 2,5 jaar oud, maar toen we ze nèt hadden keken we altijd erg uit. Dat was ook wel nodig, ze waren enorm wild. Nu hebben ze nog zo hun fases, maar zijn ze vooral fan van tukken. Het liefst op schone was, wanneer je dat aan het opvouwen bent. Top.

Toch is het blijkbaar belangrijk om altijd met een schuin oog de katten in de gaten te houden wanneer er kaarsjes branden. Tenminste, als we de staart van Dirk intact willen houden. ZWIEP, zo door de kaars heen. Op wat verschroeide haren na is hij er goed vanaf gekomen, maar laten we er maar geen gewoonte van maken haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    13 januari 2021 / 11:35 am

    Die verdraaide stouterdjes…leren—-ondanks het luier zijn dan 2,5 jaar geleden—-hun streken des kats nooit af. Het verhaal van de vos die wel z’n haren verliest enz. weet je wel? Nu, Dirk verloor wat staartharen, daar heb je het al!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge