Pronkstuk

Sinds 6 maart heb ik een prachtige ring van Thomas gekregen en sindsdien zijn we verloofd. En natuurlijk kan ik het dan niet laten om iets vaker m’n hand zó neer te leggen zodat hij goed zichtbaar is. Zo stuurde ik vandaag een foto naar een collega met m’n “goed bezig reep” die ik elke dag altijd mee had. En natuurlijk stond per ongeluk mijn ring erop, haha.

De middelvinger is niet meer, we gebruiken gewoon de ringvinger (wel even goed oefenen). Toch show ik hem blijkbaar niet altijd bewust.

Vandaag hadden we met een aantal collega’s een videovergadering. In het programma waar we mee werken kun je tegenwoordig ‘je hand opsteken’ zodat je efficiënt om de beurt kan praten. Er verschijnt dan een plaatje van een handje achter je naam. Ook ik heb mijn hand opgestoken, maar moet even wachten tot anderen zijn uitgepraat. Terwijl ik aandachtig zit te luisteren, krijg ik ineens een appje van Ben, mijn collega: “Zit je nou expres je ring te showen?” Hahaha. Het zit er helemaal ingebakken.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    27 mei 2020 / 7:00 am

    Per ongeluk expres pronken met je pronkstuk, HA! Mag de ganse wereld immers weten hoe blij verloofd je bent! Lamaarzien😊🤗🥀🥀🤗😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge