Pronken

Goed, het moment is nu echt wel daar dat mijn auto een poetsbeurt kan gebruiken. Ik besluit om de stap te wagen en om naar de carwash te gaan.

In de stad waar wij hiervoor woonden, weet ik een garage te vinden waar je gratis je auto kunt stofzuigen. Ik rijd ernaartoe en parkeer naast de stofzuigers. “Werp munt in”. Ooh. Ik staar dom naar het kastje en er komt al bijna direct een medewerker op me af. “Ja, tegenwoordig moet er ook betaald worden voor het uitzuigen. Maar als u met uw auto door de carwash gaat, krijgt u van ons een stofzuigmuntje.” 

Top. Ik rijd mijn auto de lopende band op en kijk mijn ogen uit terwijl alle grote borstels op me af komen. Zo leuk dat je in de auto kunt blijven zitten tijdens de poetsbeurt. Er zijn vast geen mensen die dat niét leuk vinden.

Na het wassen ga ik er nog even met de stofzuiger doorheen. Zo, stiekem best een leuk klusje!

Wanneer ik thuis kom, laat ik mijn auto vol trots zien. Bijna meteen erna kijk ik wat beteuterd. M’n antenne hangt er ontzettend dom bij. Gelukkig weet Thomas dit weer te fixen. “Effe draaien aan dat ding”. Nu kan er echt gepronkt worden. Oh wee vogels, oh wee.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    2 maart 2020 / 8:10 am

    Gelijk uitwaaierende pauwenveren blinkt dus de heilige koe, dankzij jouw poets-en zuigactie en één geknakt antenneveertje maakt haar (de koe) gelukkig niet minder pauw, dankzij actie Thomas…🐄🦩🦜🚙 top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge