Hele planning in de soep

Thomas is een weekje op fietsvakantie in de Alpen met zijn vrienden. Ondanks dat ik het best ongezellig vind dat hij weg is, zie ik er ook wel weer het positieve van in. Nu kan ik lekker een week mijn eigen plan trekken. Geen voetbal op de televisie, zelf bedenken wat ik ga eten… Ja, prima!

Er zijn best wat maaltijden die Thomas niet zo boeiend vind, die ik dus alleen eet als hij er niet is. Mijn favoriete gerecht (Thaise curry!) valt gelukkig wel in de smaak. Ik besluit om daar de week mee te beginnen. Dan ga ik de overige avonden wel de gerechten maken die hij niet zo lekker vindt.

Na het snijden van de ingrediënten merk ik dat ik wel erg veel heb voor in mijn eentje. Nou ja, dat slinkt vast wel in de pan. Yeah right. Drie dagen heb ik er van gegeten, haha! Dag één en twee waren een succes, op dag drie was de curry niet zo spannend meer ;-). Maar goed, we hebben nog een paar avonden over!

Op dag vier maak ik courgetti met avocado saus. Twee dagen geleden zagen de avocado’s er perfect uit. Gisteren ook nog wel. Beteuterd kijk ik naar de bruine smurrie in de blender. Nou ja, de smaak zal nog wel prima zijn. Yeah right. De avocado saus heb ik na een hapje geproefd te hebben toch maar aan de kant gezet.

Twee van de andere avonden heb ik bij anderen gegeten en ik heb een avondje sushi besteld. Dit was echt een succes, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    10 juni 2019 / 7:30 am

    Maar eh, heb je geen vriesvakje? Waar het restant Thaise curry in paste? Had jij verse avocado gehad en Thomas na thuiskomst curry, in plaats van jij op dag vier smurrie😂. Oké, je uppie-eetfestijn leverde toch maar weer een leuke blog op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge