Perfect verstaan

Vandaag heb ik een afspraak bij de tandarts. Wanneer ik naar binnenga, word ik door de assistent begroet. “Wat is uw naam?” Ik vertel haar alle mogelijkheden, niet wetende of ik mijn nieuwe achternaam heb doorgegeven. Ik blijk nog onder mijn meisjesnaam ingeschreven te staan. Prima!

Er komt nog een vrouw binnen die meteen haar achternaam roept. Verder is het leeg in de wachtkamer. Ik ben een beetje aan het dagdromen en staar voor me uit. In mijn ooghoek zie ik een tandarts tevoorschijn komen die ik wel eerder heb gehad. Ik heb hier geen vaste tandarts, het hangt er maar net vanaf op welke dag je komt. “Annemoen.” Hmm nee, dat ben ik niet. Ik blijf zitten. Dan denk ik even na. Dit lijkt totáál niet op mijn achternaam, maar al helemaal niet op de achternaam van de andere vrouw. Ook is Annemoen best een aparte naam én de tandarts heeft een mondkapje voor. Ze kijkt me vrolijk aan. Hahaha oké, toch mijn beurt dus. “Hoi! Dinsdagochtend he, dan mag het” roept ze vrolijk, doelend op mijn afwezige reactie. Ik geloof niet dat de dag enigszins had uitgemaakt, hihi.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    24 augustus 2022 / 7:16 am

    Zo! Een Annemoentje🤗🥀. Klinkt lief, dus dat klopt wel: jij, een dinsdagannemoen. Daar hoort een klokgaaf gebit bij, waaraan niets verhapstukt hoeft te worden. Zo! Hoop dat jou dat ten deel viel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge