Pakjesavond

Het is 5 december en ik ben vanavond met vriendinnen naar een concert van Kensington in de Ziggo Dome. Leuk!

We besluiten om eerst nog samen een hapje te eten, dat doen we bij Eazie. Hier kun je zelf lekkere wokgerechtjes samenstellen en we genieten van onze hapjes.

Om 20:00 zijn we in de zaal en luisteren we naar het voorprogramma. Dit belooft een mooie avond te worden! Ondertussen googelen we wel even naar de bandleden: hoe zien ze er eigenlijk uit? 😉 (Zo extreem fan zijn we namelijk ook weer niet, haha).

Om 21:00 begint Kensington en ze zijn heel erg goed live! Op mijn ene hand houd ik voor mezelf bij hoeveel liedjes ik ken (een stuk of 10!) Mijn andere hand verliest gelukkig, voor mij zijn er maar zo’n 7 nummers onbekend.

Er zat één nummer tussen die we met z’n allen heel goed konden meeblèren! Halverwege het concert schoven ze hun gitaren namelijk aan de kant en stonden ze stil bij… Pakjesavond! De bandleden kregen van een paar mensen uit het publiek een diadeem met een sinterklaasmijter naar hun hoofd gegooid. Braaf zetten ze deze diadeem op en begonnen ze met aftellen. Drie… Twee.. een… “Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!!”

Het volgende nummer hebben ze nog flink staan rocken met de mijters, daarna werden deze weer aan de eigenaren teruggegeven ;).

Het was echt heel leuk om weer eens naar een concert te gaan, dit smaakt naar meer!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    7 december 2019 / 9:17 am

    Ha ha, dat was dus Kensingtonpubliekscontact, en dat op 5 december. Niet sinterklaasje OP het dak, maar sinterklaasje UIT je dak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge