Paaseitjes, overwoekerde kapsels en nog meer paaseitjes – mini-anekdotes

1 – Ik zit al twee uur onder een dekentje en ik kom er net achter dat het puntje naar kattenpis ruikt. #dontyoujustlovecats (Laura)

2 – Vanmiddag kwam ik ook al achter iets leuks. Onze parasol kan blijkbaar flink kantelen, waardoor de onmogelijkste hoekjes ook in de schaduw komen. Vorige week zat ik nog te hannesen met een dekbedovertrek als schaduwdoek, zo chique haha. (Laura)

3 – Daan kreeg van zijn werk een paaseitjespakket, halleluja! Er zat er ook eentje met pizzasmaak tussen. Ik heb hem een week aan de kant gerold, maar vanmiddag moest hij (of ik) er aan geloven. De smaak? Heel bijzonder, hahahaha. (Laura)

4 – Deze week heb ik me super stoer gedragen: een balk doormidden gezaagd, de berging opgeruimd (inclusief timmeren en boren) en spullen naar de stort gebracht. Vanmiddag heb ik gegild bij het zien van een spin. Of Daan me nu toch maar even wilde helpen. #oostindischstoer (Laura)

5 – “Ze hebben alleen nog gevulde paaseitjes.” #yeahright #evenoponderzoekuit #zelfdegoedezakgehaald (Dorinde)

6 – “Het is nu helemaal leuk om de was te doen!” #zolderopgeruimd #benbenieuwdhoelangditgevoelduurt (Dorinde)

7 – Ik ben zó blij met ons nieuwe bed dat ik er nooit meer uit wil. #stiekemhelemaalniethandig (Dorinde)

8 – Tegenwoordig woon ik met een Beatle in huis. #vriendmetlanghaar #ikmagnietknippen (Dorinde)

9 – Ik luister deze weken naar Harry Potter. We hebben onze kat Dirk niet naar het neefje vernoemd, maar het is stiekem wel grappig om ze te vergelijken. (Dorinde)

10 – Sinds het pizzapaaseitje zit ik nu wel met een zaklamp de exacte kleur van de paaseipapiertjes te bestuderen. Het is vrij donker in onze woonkamer en ik kan de ‘legenda/schatkaart’ met uitleg van de smaken net niet ‘veilig’ genoeg zien, hahaha. (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    17 april 2020 / 7:37 am

    Jullie huisieboompjebeessieleven is gelukkig verrijkt met paaseitjes en dankzij exotische elementen als parasol-om-hoekje, pizzachocola, spinnen en een langharige vent in huis is het te doen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge