Orde in de chaos

“Jij gaat nu sport kijken?” Thomas is net heerlijk geïnstalleerd op de bank, dus eigenlijk is mijn vraag vrij overbodig. Hij knikt. “Ok, dan ga ik op zolder wat spullen uitzoeken!” In september gaan we verbouwen en dan is het handig als we vast wat dingen wegdoen. We krijgen een nieuwe badkamer en een nieuwe wc. Ook gaan we op zolder de bestaande dakkapel voor een grotere vervangen en krijgen we er nog eentje aan de voorkant. Zin in!

Ondanks dat ik vind dat we niet eens zó veel spullen hebben, ligt al gauw de hele zoldervloer bezaaid met rotzooi. Ik heb altijd geleerd dat je eerst al je spullen uit moet stallen zodat je goed kan zien wat je allemaal hebt. Daarna kun je dan alles een nieuw plekje geven. Allemaal leuk en aardig, maar het wordt nu wel een uitdaging om nog een leeg stukje vloer te vinden. Ik besluit daarom om een puzzel even op de wasmachine te leggen.

Na een tijdje roept Thomas of ik een kopje thee wil. “Ja lekker!” Ik loop naar beneden om hem op te halen en ga na een paar minuten weer terug naar boven. De wasmachine – die inderdaad gewoon aanstond – is kéihard aan het centrifugeren en beweegt daar nogal gevaarlijk bij. De puzzel is al helemaal naar de zijkant getrild. Ik had niet veel langer beneden moeten blijven, haha!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    24 mei 2021 / 6:50 am

    Grootse plannen!
    2021, jullie jaar met Oscars, trofeeën, bokalen… trouwen en verbouwen is immers glans en gloed! (En gelukkig een puzzel die heel bleef!)
    Succes met ontspullen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge