Opscheppers, overdrijvers en bange poeperds – 10 mini anekdotes

1 – Zijn wij de enigen bij wie de scheurkalender standaard 3 weken achterloopt? #zoveelwerk #alleenjanuariluktsynchroon (Dorinde)

2 – De katten gaan ‘s avonds graag naar buiten om vervolgens uren weg te blijven. Vinden we ongezellig, dus we hebben een avondklok. Als we thuiskomen in de avond is dat een uitdaging, want ze zitten vaak bij de voordeur. De oplossing? Aanbellen! Vinden ze doodeng, haha. (Dorinde)

3 – “Dit is echt vreeeeeeselijk” aldus een leerling. Nou nou, overdrijven is ook een vak. #wiskundeles #statistiekopdracht (Dorinde)

4 – Ik heb nooit zin om te douchen en vervolgens heb ik weer geen zin om uit de douche te stappen. Hetzelfde verhaal geldt voor slapen. Wie herkent dit?! #firstworldproblems (Dorinde)

5 – Vroeger was het altijd leuk om op te scheppen over cijfers. “Wat heb jij?!” – oh ik heb een 9. Nu doe ik eigenlijk precies hetzelfde. “Ben je op de fiets vandaag?” – oh ik wel. #hatelijkeigenlijkhaha #opschepper (Dorinde)

6 – Tijdens de ouderavond vroeg ik ouders waar ze trots op zijn bij hun zoon/dochter. Mooi om dan direct iets in hun ogen te zien twinkelen! Ik heb bij thuiskomst de trend voortgezet en mijn katten een compliment gegeven. #Kattenmoeder (Laura)

7 – Afgelopen weekend hebben wij een nieuwe bank uitgezocht. Ik heb vervolgens een plaatje van een niet zo mooie bank (understatement) doorgestuurd met de mededeling dat wij nu de trotse nieuwe eigenaars worden. Leuk om die voorzichtige reacties te zien, hahaha. #geintje (Laura)

8 – Ik vroeg de leerlingen vanmiddag traditiegetrouw om een mop onder hun toets te schrijven als ze tijd over zouden hebben. Je herkent dan meteen de moppentappers die een enorme grijns krijgen en verwoed hun vingers blauw schrijven aan enórm lange grappen, haha. #teacherlife (Laura)

9 – James zit al vijf minuten met zn mond half open. Ik moet ervan gapen. Hij moet overduidelijk ook, maar is volgens mij keihard een wedstrijdje met mij aan het doen. #kattenspelletje #hijwint (Laura)

10 – Heerlijk wanneer je je man zo goed kent dat je aan zijn intonatie van het woord ‘nee’ direct doorhebt dat er nog wél chips is. #yes #nicetryhoney (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    4 september 2020 / 7:36 am

    Hoppen van het ene leukerdje naar het volgende, het is weer tien keer ‘ráák.’ Jullie vertalen je observatievermogen in grijnsgrijnstaal😊🤗‼️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge