Onschuldige snacks

Thomas en ik kijken op het moment de serie “How I met your mother”. De grappen zijn vaak heel erg voorspelbaar, maar daarom niet minder grappig. In een aflevering die we vandaag zagen, moest ik terugdenken aan een scène die ik ooit heb meegemaakt in de bios.

Heel wat jaren geleden zat ik samen met een vriendin in de bioscoopzaal. Voordat de films en de reclames beginnen, wordt er altijd muziek gedraaid. Vervolgens gaan de lichten en de muziek uit en is het een momentje even hélemaal stil. Precies op dit moment laat iemand een (zo klinkt het) enórme zak m&m’s vallen waardoor de hele inhoud van alle traptreden naar beneden rolt. Zo zonde, maar zó grappig haha.

In de serie was het overigens een iets pijnlijkere setting. Net op het moment dat er een minuut stilte werd gehouden voor een overleden dierbare, ging de zak Skittles open in de binnenzak van één van de hoofdpersonen, waardoor ze allemaal op de grond stuiterden. Choose your snacks wisely 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    26 augustus 2020 / 7:46 am

    Een traan, een lach: de essentie van humor. Subtiel of niet, je hebt gelijk, kies je snacks zorgvuldig, M&M’s stuiterend over traptreden, zie het voor me, ha ha gr gr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge