Nóg een vrijgezellenfeestje?!

Ding dong! Het is zaterdagochtend rond 08:00 en ik ben net uit bed. Huh? De deur gaat open en daar staan Laura en mijn moeder te wachten met hun camera in hun hand. “Haaai, wat is dit?” Vrijgezellenfeest 2.0, haha! Nou, dit had ik al helemaal niet verwacht. Ik bekijk mezelf en geef aan dat ik wel nog even moet douchen. Vandaag mag ik helemaal zelf mijn outfit kiezen, top :-).

Na ongeveer twintig minuten ben ik klaar om te gaan. “Ik heb nog niet ontbeten hoor!” “Top!” Ok, ben benieuwd. We rijden de snelweg op en gaan daarna direct de snelweg weer af bij een tankstation. We rijden op een vrachtwagen af die zijn beide deuren heeft geopend. Mijn moeder zit wat te hinten dat hij klaar staat en rijdt in een slakkengangetje op de vrachtwagen af. Aan zijn verbaasde blik te zien is dit geen onderdeel van het plan, haha. We rijden door naar een picknicktafel en daar toveren ze een picknickmand tevoorschijn. Lekker, ik lust wel wat!

Na de picknick rijden we door op de snelweg. Na een aantal afslagen heb ik door dat we richting mijn schoonmoeder rijden. “Joehoe, tijd niet gezien!” Ze waren gisteren bij ons op bezoek, haha. We eten een heerlijk taartje en die van mij is mooi versierd met een ’love’ prikker. Na het taartje word ik naar de wc gestuurd zodat er even overlegd kan worden. Na een paar minuten word ik opnieuw teruggestuurd. Ok, ok, ik wacht het rustig af ;-).

We lopen richting de kringloopwinkel, maar die is helaas nog niet open. Er wordt besloten dat we daarom meteen doorrijden naar Dordrecht. Mijn schoonvader brengt ons heel lief met de auto en zet ons vlak bij het centrum af. Per toeval belanden we bij een heel leuk restaurantje waar we aan het water kunnen zitten. Tijdens de lunch staat mijn moeder onverwachts op terwijl ze met haar lepel tegen haar glas tikt. Oh god, haha. Ze spreekt de gasten kort toe dat ik binnenkort ga trouwen en brengt een proost uit. Vervolgens feliciteren de gasten me, lief hoor! Het is gelukkig niet al te druk op het terras, hahaha.

Na de lunch lopen we door het centrum van Dordrecht en gaan vervolgens richting het water. Vanaf daar vertrekt de waterbus (OV op het water) richting de Erasmusbrug in Rotterdam. Leuk! Het duurt ongeveer een uurtje en het is erg lekker om eventjes te kunnen zitten. Het is best een warme dag en ondanks dat de mondkapjes nu bijna nergens meer op hoeven, moet dat in het OV nog wel. Bij de lunch hadden we pesto gegeten, dus na een uur in eigen knoflookkringloop te zitten is het wel weer lekker dat het mondkapje af kan, hihi.

We lopen naar restaurant Bazar, een restaurant met vooral gerechten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In Amsterdam zit ook een Bazar en daar heb ik al een paar keer heerlijk gegeten. Ik ben weer verwend! Na het eten zijn we met de metro naar een handigere halte gereden waar we vervolgens door mijn schoonvader weer zijn opgehaald.

Bedankt voor de gezellige dag, ook deze had ik absoluut niet verwacht!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    28 juni 2021 / 7:18 am

    Een vrijgezellenvoortzettingsdag, wat een luxe! En wat zie je er op bijgaande foto prachtig uit. Ook fe Erasmusbrug vindt dat!
    Inmiddels heb je toch wel superfeestelijk onvergetelijk vrijgezelgedagt, bijzonder hoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge