Happy new year, potloodventerscène en “wat ligt daar nou in de wc?” – 10 mini-anekdotes

Happy new year!! Op naar mooie, nieuwe avonturen in 2021!

1 – “We gaan weer als de brandweer.” #fietsbandenopgepompt #hadmisschienwelietseerdergekund (Dorinde)

2 – Niets is meer ‘satisfying’ dan vieze kattenpootjes na het dweilen. En een vriend die net iets beter z’n voeten had kunnen vegen ;-). #letitgooo (Dorinde)

3 – Mijn neefje heeft een schildpadknuffel die hij wel eens ‘stoute dingen’ laat doen zodat hij zelf uiteráárd onschuldig blijft. Zijn ouders spelen mee: “als het schildpadje hier niet gauw mee stopt, moet hij maar even op de kast gaan zitten nadenken.” #Opvoedgoals (Laura)

4 – Ik heb het best koud en draag dus lekker een ochtendjas over mijn kleding. Moet kunnen, maar ik verwacht wel elk moment een pakketje. Mijn dilemma is dus: toch maar weer kou lijden, of riskeer ik zo een awkward potloodventerscène? #wereldproblemen #kerstvakantie (Laura)

5 – Laatste frisse neus van het jaar is een feit! #voordekattendan #naheteventuelevuurwerkpasweernaarbuiten #opnaar2021 (Dorinde)

6 – De kartonnen doos van Hello Fresh heeft een perfect formaat voor alle kerstspullen. De doos is echter niet geschikt om er samen met je kat in te gaan zitten. #krak #catbonding #vraagmaarniets #gelukkigbestaatertape #kerstboomblijftnogevenstaan (Dorinde)

7 – In ben nog nooit zo zen naar buiten geweest op oudejaarsdag #geenknallen #heeerlijk (Dorinde)

8 – Sinds kort hebben we een (varen)plant staan in de badkamer. Super leuk, geeft echt een spa-gevoel! Het betekent wel dat er standaard blaadjes in de wc-pot liggen. De eerste keer dat ik dat zag was ik niet echt zen haha. #Jeverwachthetniet #huhwatisdat?! (Laura)

9 – Je weet dat je goed bezig bent wanneer je man de jingle van de top 2000 neuriet, terwijl hij dit zelf absoluut niet vrijwillig luistert. *Je mag hier nu een verontwaardigd woordje invullen.* #Nogeendag #top2000 #tututututututututuuuu (Laura)

10 – Onze laatste tweet van 2020: Gelukkig nieuw jaar!!🍾 Liefs van ons (Laura en Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 januari 2021 / 9:41 am

    Tien bruisende opmaten naar een bruisend nieuw jaar, dat nu bijna tien uur jong is.
    Dank weer voor tien leuk gevarieerde minianekdotes, jullie kunnen er wat van!
    Een heel gelukkig inspirerend inspiratiejaar gewenst 😊🎀🙋‍♀️🙋‍♂️😹👌🙏💪👭🦋🍀🍀🦋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge