Nog 1 maand!

Met de meesten van jullie heb ik hier regelmatig contact over… het is bijna zover! Onze bruiloft! Nu het vandaag zo’n mooie datum is (7 januari, wij trouwen op 7 februari), leek het me leuk om jullie nog een beetje bij te praten over deze laatste fase. Ik heb de meestgestelde vragen even op een rijtje gezet!

Ben je zenuwachtig?

Nee, eigenlijk niet echt! Ik heb er vooral heel veel zin in. “Het komt nu wel heel dichtbij hè,” is momenteel wel één van de meest genoemde zaken. Ja, nu schiet het zeker op! Op zich zijn we al verloofd sinds 18 augustus 2018, dus na anderhalf jaar zijn we er ook wel klaar voor!

Is je outfit helemaal klaar?

Ja! Sinds deze week heb ik nu ook een proefkapsel en proefmake-up gedaan, dus ik kan me nu de hele look een beetje indenken. Afgelopen weekend ben ik bij de juwelier geslaagd voor mooie oorbellen. De ringen liggen klaar, de jurk mag ik volgende week ophalen, de schoenen staan boven… volgens mij ben ik niets vergeten 🙂

Moeten jullie nog veel doen?

We hebben nu overal afspraken voor staan, waarbij we nog een paar puntjes op de i moeten zetten. Gisteren zijn we naar de notaris geweest en zijn we in ondertrouw gegaan! (Toch leuk om zeker te weten dat Daan nooit eerder getrouwd is ;))

Vanavond, op 7 januari, hebben we een detailbespreking op onze locatie. Hier krijgen we echt een overzicht van de complete dag en geven we bijvoorbeeld de eetwensen door van onze daggasten. Ik heb heel veel vragen opgeschreven, maar ik ben vast nog wat belangrijke dingen vergeten, hihi. Dat horen we vanavond wel! Vanaf daar kunnen we weer verder.

Komend weekend hebben we dansles en verder ben ik nog bezig met wat laatste leuke spulletjes bestellen.

Waar gaan jullie ook alweer heen op huwelijksreis?

We gaan naar De Azoren, we hebben een heerlijk relaxt hotel waar we fijn kunnen bijkomen. Het is stom, ik ben zo bezig met de bruiloft dat ik soms compleet vergeet dat we daarna ook nog lekker op vakantie gaan, oeps!

Ik weet niet zeker of ik de komende weken nog zal bloggen over de bruiloft (vast wel hier en daar, ons leven draait er toch heel erg om!), maar anders zal ik daarna in geuren en kleuren de dag hier beschrijven. Ook heb ik gedurende afgelopen jaar een soort logboekje bijgehouden, dat is misschien leuk om terug te lezen. (Ook handig voor toekomstige bruidjes ;))

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 7 januari 2020 / 7:33 am

    Ah wat leuk! Dat komt echt al steeds dichterbij. Ik ben héél benieuwd naar je jurk, de oorbellen en…eigenlijk alles 😉 Laat je er nog iets van op je blog zien als de bruiloft is geweest? 🙂
    Wat een mooie bestemming trouwens, de Azoren! Dat lijkt mij ook een prachtige plek om ooit naartoe te gaan.

  2. Omarij
    7 januari 2020 / 8:50 am

    Iets ouds, iets blauws, iets nieuws: ook die traditie hoort er voor de bruid bij op die gedenkwaardige 7de februari 2020. Nieuw heb je genoeg, blauw, een zakdoekje of zo? Iets ouds?
    Wat heb je je al geweldig voorbereid door er zo gedetailleerd georganiseerd naartoe te leven en wat zul je een pracht van een bruid zijn naast een pracht van een bruidegom! Nog 1 hele maand…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge