Neverdullmoments in een nieuw jasje!

“Alweer een nieuw jasje? Jullie zijn toch pas net samen begonnen?” Zeker! Sinds half april bloggen we nu samen, wat inhoudt dat we elke dag een anekdote en een food- of lifestyle artikel online zetten.

In onze blogpost van april schreven we al: “de komende tijd zullen er misschien nog dingen aangepast worden, maar voor nu zijn we ontzettend blij met dit concept!”

Een kijkje in de keuken van Neverdullmoments 

De laatste tijd merkten we dat onze voorkeur steeds meer uitging naar het fulltime plaatsen van anekdotes. Food- en lifestyle artikels zijn natuurlijk leuk omdat het voor afwisseling zorgt, maar het lijkt ons uiteindelijk toch leuker om ons op één thema te focussen, namelijk anekdotes.

Ook van de lezers kregen we wel eens feedback: “die recepten sla ik vaak over.” Of: “ik lees niet alles hoor, ‘s ochtends heb ik maar een paar minuten de tijd om de blog te lezen. Vaak kies ik dan toch voor de anekdote!” Super fijn die feedback, blijf dat vooral geven! En eerlijk is eerlijk: zelf hebben we ook meer plezier in het schrijven van een anekdote dan het uitwerken van een recept. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat wij willen en dat heeft ons tot het volgende idee gebracht.

Om ons te focussen op kwaliteit (en niet kwantiteit) hebben we besloten om de blogposts terug te brengen naar één anekdote per dag. We zullen vanaf vandaag dus om de beurt een anekdote online gaan zetten. Op deze manier houden we rust en overzicht en weten we zeker dat we echt alleen de leukste anekdotes plaatsen :-). Door de tijd die we nu overhouden, kunnen we ons ook meer richten op het ‘promoten’ van de blog. Zoals de meesten van jullie wel weten, hebben wij ook een Facebookpagina waar we onze berichten op publiceren. De laatste tijd maken we vaak een keuze i.v.m. overkill: “zetten we jouw blog of die van mij op Facebook?” Dit voelde niet goed: we zouden eigenlijk alle blogposts moeten willen promoten.

Bovendien zijn lezers vanaf nu niet ‘verplicht’ om de blog actief bij te houden. Wanneer je nu een paar dagen niet leest, hoef je niet dubbel zoveel nog in te halen.

Met dit nieuwe concept geloven wij er in dat wij deze blog nog lang voort kunnen zetten en zelfs naar een hoger niveau kunnen tillen. Door echt te focussen op één thema, onderscheiden we ons van andere blogs. Geen mengelmoesje meer, maar vanaf nu een echte anekdoteblog!

Omdat wij gek zijn op lijstjes en overzichten, presenteren wij jullie het volgende blogschema 😉 :

 

Maandag: anekdote Dorinde

Dinsdag: anekdote Laura

Woensdag: anekdote Dorinde

Donderdag: anekdote Laura

Vrijdag: anekdote Dorinde

Zaterdag: anekdote Laura

Zondag: Twitteroverzicht + extra artikel

 

Hoewel de focus vanaf nu dus helemaal op de anekdotes zal gaan liggen, lijkt het ons tóch leuk om op zondag nog een ‘extraatje’ te publiceren. Een croissantje bij het ontbijt. In dit extra artikel kan van alles verschijnen, elke week zal dit weer een nieuwe verrassing zijn. Stay tuned 😉 

Vanaf morgen verschijnen er dus elke week 8 blogposts. Laat gerust weten hoe je over dit nieuwe jasje denkt, vinden we leuk! 🙂

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  25 juni 2017 / 8:32 am

  De nieuwe jas oogt op de foto al prachtig, ik kijk uit naar de complete outfit!
  Goed hoor, blogvaria biedt spannend lezen.
  Mijnerzijds ook tijdelijk verandering. Op campings is of geen of beperkt wifi (in de buurt van de receptie), wat inhoudt dat ik òf niet iets van me laat horen, of later op de dag tracht te reageren op jullie blog.
  Maar reken maar dat ik zo mogelijk elke vakantiedag jullie smakelijk hapje tot mij neem! Succes allebei!

 2. 25 juni 2017 / 8:35 am

  Het lijkt me alleen maar een supergoede keuze! Het is zonde als er in bepaalde artikelen veel tijd heeft gezeten, maar mensen eigenlijk alleen het andere gepubliceerde artikel lezen. En soms is het ook: kwaliteit gaat voor kwantiteit en komt het je blog alleen maar ten goede om juist iets minder te plaatsen 🙂 Alle nieuwe plannen klinken alleen maar superleuk! Ik ben nu al benieuwd naar alle nieuwe anekdotes. Ik lees ze altijd graag! 🙂
  Romy schrijft over.. Dit zijn mijn plannen voor de zomer!

 3. Laura
  Auteur
  25 juni 2017 / 9:41 am

  Dankjewel voor je reactie! Ja, hier gaan we echt even de “less is more” in gang zetten. Ik heb ook echt zin in deze nieuwe fase, ik ben benieuwd wat het ons zal brengen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge