Never dull photos #26

Nieuwe bank!

De afgelopen blogs scheef ik er al over: onze nieuwe bank! Ik vind hem op de foto niet helemaal tot z’n recht komen, maar het is een heel fijn groen velours-achtig stofje. Het fijne is dat je een deel eruit kan trekken, waardoor je een enorme chillbank krijgt. Ook zit er een kastje in waar we dekens en troep in kunnen opslaan!

Dorinde stelde voor om de kast te verplaatsen en om de stoelen om te draaien, dat staat inderdaad leuker! Onze woonkamer lijkt nu ruimer. In de toekomst willen we de boekenkast vervangen voor mooie planken en gaan we voor twee andere stoelen, maar voor nu is het prima!

Fun fact: nadat ik Daan deze foto stuurde, heeft hij de pootjes er recht onder gezet, hahaha.

Kaasplankje

Een vriendin was jarig en ze schotelde ons een uitgebreid diner voor. Van het toetje werd ik erg blij: een heerlijk kaasplankje. Het water loopt me nu alweer in de mond, hahaha.

Efteling Sfeertje

In het plaatsje Ballum op Ameland zit een heel leuk restaurantje: De Boerderij. Het Eftelinggehalte is hier hoog, heerlijk!

Daan kon het niet laten om te photobomben trouwens, zie je hem? 😉

Ik wilde een foto van mezelf toevoegen, deze mag ik helaas niet publiceren van Daan. Het gesprek ging zo:

Ik: Zal ik deze doen? *laat foto zien*

Daan: Nee, een beetje eigenwaarde mag ook wel.

HAHAHA.

Mooie lucht

Ameland.. zelfs met slecht weer was het prachtig!

Mijn tuinman

Daan houdt onze tuin altijd bij, zo relaxt! Hier is hij bezig met de rozenstruik snoeien. Ik ben de stiekeme paparazzo-fotoraaf ;).

Badscène

Misschien heb je in mijn blog over mijn fases gelezen dat ik weer regelmatig in bad ga. Vaak zet ik een serie (Outlander!!) aan en breng ik sfeer met kaarsjes. Zo heerlijk zen!

It’s that time of the year

Ik heb een poging gedaan de stofjes weg te vegen, maar ik was te enthousiast om hier een foto van te maken, hahaha. Heerlijk, ik luister dit nu in de auto naar mijn werk, zo fijn!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    22 oktober 2020 / 7:27 am

    Sfeermakertjes, jouw foto’s, blijmakertjes en in this time of the year is dat zó welkom. Moet je nagaan, dit weekend krijg je er ook nog een uur extra bij, de klok achteruit🤗. Nog enorm veel ‘efteling’ gewenst! 😊😊😊‼️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge